Zawieszenie przednie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Pele233
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Zawieszenie przednie

Post autor: Pele233 » pn gru 07, 2009 21:19

Witam koledzy mianowicie od jakiegos czasu mam takie stuki dziwne w zawieszeniu przednim ale nie moge zdiagnozowac co to moze byc wymienilem tulejiki na wachaczach i jest tylko troszke lepiej przewaznie na skreconych kolach na kamykach lub takim pagorkowatym terenie puka lub jak ostro sie skreca napewno to nie jest przegob zastanawiam sie czy to nie sa gumy na stabilizatorze choc wymienialem je rok temu sworznie tez sa dobre...

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Post autor: Haki » pn gru 07, 2009 22:02

Skoro przy skręconych kołach coś wali - to obstawiam przegub , ale by się upewnić kolego - podjedź na stację diag .. zapłać ok 30 zł i zrobią badanie na trzęsi :ass: i wyjdzie na pewno skąd hałas pochodzi.

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Awatar użytkownika
Pele233
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Zawieszenie przednie

Post autor: Pele233 » wt gru 08, 2009 05:23

To nie przegub mialem jakis czas temu przeglad i wyszlo ze to sa te tulejki na wachaczu ale one sa juz wymienione mialem juz podobne to pukanie ale czy po roku czasu gumki na stabilizatorze moga sie zuzyc??

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: Zawieszenie przednie

Post autor: Haki » wt gru 08, 2009 13:33

Pele233 pisze:To nie przegub mialem jakis czas temu przeglad i wyszlo ze to sa te tulejki na wachaczu ale one sa juz wymienione mialem juz podobne to pukanie ale czy po roku czasu gumki na stabilizatorze moga sie zuzyc??
Jeśli były kiepskiej jakości - to w naszych warunkach po roku jak najbardziej możesz je uważać za zużyte..

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

mblaszczyk165
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mblaszczyk165 » wt gru 08, 2009 14:55

witam ja niedawno miałem to samo a mianowicie obluzowało sie zabezpieczenie nakretki na piście taka wielka na srodku koła wystarczy zdjąc dekiel z felgi dokrecić nakrętke i po stukach ruwnież pojechałem na dwie stacje diagnostyczne tam mówili mi ze przeguby poszły ale nie wieżyłem bo zmieniałem pół roku temu i to chyba niemożliwe żeby sie skończyły już pozdro

Maro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”