bardzo ladnie schodzi plyta CD a pozniej szmata i aceton
ja tak zrobilem i jest pieknie
Sposob na zarysowania kokpitu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
Ja drucikiem (od mycia powłok teflonowych czy jakoś tak) czyściłem szło dosyć szybko na równych powierzchniach, na wgłębieniach przy guzikach od elektrycznych szybek było dużo ciężej. Po sczyszczeniu, odtłuszczeniu naniosłem siwy lakier szybkoschnący do plastiku (nałożyłem około 6 warstw z tym że baaardzo cienkich aby nie powstały zacieki). Odnowiłem jak dotąd uchwyt lewy, prawy tył i przód, zapalniczkę, trzymadło do napoju, panel climatronic, ten plastik pod climatronicem. Wygląda jak oryginał ... jak ktoś nie wie jak wygląda ta guma to się nie pozna
Zapodaj jakieś fotki jak Ci to wszystko wyszłopoolak2006 pisze:Ja drucikiem (od mycia powłok teflonowych czy jakoś tak) czyściłem szło dosyć szybko na równych powierzchniach, na wgłębieniach przy guzikach od elektrycznych szybek było dużo ciężej. Po sczyszczeniu, odtłuszczeniu naniosłem siwy lakier szybkoschnący do plastiku (nałożyłem około 6 warstw z tym że baaardzo cienkich aby nie powstały zacieki). Odnowiłem jak dotąd uchwyt lewy, prawy tył i przód, zapalniczkę, trzymadło do napoju, panel climatronic, ten plastik pod climatronicem. Wygląda jak oryginał ... jak ktoś nie wie jak wygląda ta guma to się nie pozna
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master