Przepala się za każdym razem bezpiecznik.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przepala się za każdym razem bezpiecznik.
Bezpiecznik od oświetlenia kabiny przepala się za każdym razem jak go zmienię. Jaka może być tego przyczyna ???
-
- Użytkownik
Re: Przepala się za każdym razem bezpiecznik.
moim zdaniem moze byc zwarcie gdzie na kablach za to odpowiedzialnych i pali bezpieznik.Radek90 pisze:Bezpiecznik od oświetlenia kabiny przepala się za każdym razem jak go zmienię. Jaka może być tego przyczyna ???
-
- Forum Master
-
- Forum Master
Proponuję zobaczyć czy przypadkiem zapalniczka nie robi Ci tego zwarcia ... w wielu golfach IV jakie widziałem i miałem okazję robić - przyczyną Twoich objawów - była zapalniczka - a dokładnie gniazdo. Tam lubi się zbierać różny syf ,, i na końcu zawsze pali bezpiecznik
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
o czym Ty mówisz ?? Jak zapalniczka jest na innym bezpieczniku ...Haki pisze:Proponuję zobaczyć czy przypadkiem zapalniczka nie robi Ci tego zwarcia ... w wielu golfach IV jakie widziałem i miałem okazję robić - przyczyną Twoich objawów - była zapalniczka - a dokładnie gniazdo. Tam lubi się zbierać różny syf ,, i na końcu zawsze pali bezpiecznik
poolak2006 pisze:o czym Ty mówisz ?? Jak zapalniczka jest na innym bezpieczniku ...Haki pisze:Proponuję zobaczyć czy przypadkiem zapalniczka nie robi Ci tego zwarcia ... w wielu golfach IV jakie widziałem i miałem okazję robić - przyczyną Twoich objawów - była zapalniczka - a dokładnie gniazdo. Tam lubi się zbierać różny syf ,, i na końcu zawsze pali bezpiecznik
Ano mówię o tym ,że np u mnie zapalniczka zrobiła takie zwarcie ,że poleciała połowa skrzynki z bezpiecznikami to mówię :green_fuck:
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google