Seat Ibiza Cupra ABF+Turbo
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Ibiza dostała nowe platynowe NGK PFR7B i wygląda na to że problem ze zdmuchiwaniem iskry zniknął, wieczorem testy jak pogoda pozwoli. Pozdr.
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2009 19:51 przez Kenet, łącznie zmieniany 1 raz.
Mały update:
Dołożyłem jeszcze jeden zegar, mianowicie AFR autogauge'a (nie jest to AEM, ale pokazuje to samo co innovate)
Narazie bez solidnego mocowania, ale to się w wolnej chwili poprawi. Brakowało mi tego wskazania, teraz będę bardziej spokojny. Auto jeździ bez problemów, nic złego się nie dzieje, parametry w normie. Pozdrawiam.
Dołożyłem jeszcze jeden zegar, mianowicie AFR autogauge'a (nie jest to AEM, ale pokazuje to samo co innovate)
Narazie bez solidnego mocowania, ale to się w wolnej chwili poprawi. Brakowało mi tego wskazania, teraz będę bardziej spokojny. Auto jeździ bez problemów, nic złego się nie dzieje, parametry w normie. Pozdrawiam.
Moja Ibiza ABF TURBO 319 KM 409 NM http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=232501
mocy coraz więcej pewnie nie długo pojawi się trójka z przodu
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Taa albo korba tudzież tłokArtBiGT pisze:dmuchnąć mu 1 bar to pęknie 300
To póki co ostateczna moc do momentu zakucia, nie potrzeba narazie wysadzać silnika.
Ostatnio zmieniony sob gru 05, 2009 00:20 przez Kenet, łącznie zmieniany 1 raz.
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
no Panie, gratuluję wyniku, widać na filmiku że auto robi niezły przeciąg, niska masa robi swoje
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Naprawdę fajną maszynę zbudowaliście Będę śledził projekt bo naprawdę ciekawy nie ma to jak ABF Czemu to nie jest jeszcze w projektach???
Ostatnio zmieniony wt gru 08, 2009 13:15 przez yahoo_p, łącznie zmieniany 1 raz.