sciągaczem do łożysk tylko ale i nie bywa łatwo bo sposobem trzeba podłożyć coś pod wieloklin bo sie go zjedzie i nie zejdzieBlazej1985 pisze:Mój golfik ma założoną wspomnianą przejściówkę jednak w sposób niewłaściwy tj. nabita na siłę, sprężyna sklepana. W związku z tym nie mam sygnału nie wspominając o odbijaniu a raczej braku odbijania kierunków. I tu moje pytanko jak tą przejściówkę teraz zdjąć, ściągnąć co by tą nieszczęsną sprężynkę wyjąć ? Ni choinki nie schodzi. Próbowałem takim małym ściągaczem do łożysk i nic. Może ktoś już miał podobny problem?
[ Dodano: 17 Paź 2007 20:59 ]
Widocznie sam muszę sobie odpowiedzieć . Nie wiem czy tak już ktoś podpowiadał na forum więc jeśli zdublowałem to nieświadomie. Jako że nie dałem rady ściągnąć tej przejściówki zrobiłem inny trik. Wziąłem kątówkę i cholerę wyciąłem( tą spłaszczoną sprężynę) po czym dobiłem przejściówkę i pełny sukces. Była tam jeszcze taka dziwna podkładka-uznałem że musi tam być i tak zostawiłem.
a moje pytanie brzmi tak jesli miał bym kiere z nabą na mały wieloklin a w golfiku duży to wystarczy zdjąć wieloklin szeroki tak?? coś jeszcze?? bo mały bałagan sie tu robi pozdro