dziwny problem ze stacyjka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
dziwny problem ze stacyjka
Mam taki problem. Dziś przy próbie odpalenia gdy włączę na zapłon to kontrolki mi nie świecą. Wygląda to tak jakby aku siadł i nawet nie da się go odpalić z popychu ani z kabli. Ale gdy chwile zostawię go na zapłonie to czasem załączą się same od siebie kontrolki i wtedy już mogę odpalić. Zdarzyło mi się to już 3 razy w krótkim czasie. W szukajce nic nie ma na ten temat.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
jak pomogło to możesz być spokojny. Raz na jakiś czas może się tak zdarzyć, że klemy zaśniedzieją przy styku z akumulatorem, zwłaszcza wtedy, gdy ma się już stary akumulator.VW Golf II pisze:tak zrobiłem i pomogło. Tylko moje pytanie brzmi: czy to było chwilowe czy też nie. I co sprawdzić, żeby być pewnym, że wszystko ok.
-
- Użytkownik
ja mam roczny aku więc nie taki stary.prezesso pisze:jak pomogło to możesz być spokojny. Raz na jakiś czas może się tak zdarzyć, że klemy zaśniedzieją przy styku z akumulatorem, zwłaszcza wtedy, gdy ma się już stary akumulator.VW Golf II pisze:tak zrobiłem i pomogło. Tylko moje pytanie brzmi: czy to było chwilowe czy też nie. I co sprawdzić, żeby być pewnym, że wszystko ok.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: