Z tego co sie orientuje to 1.3NZ'tki maja przelozenie 935 a ja mam 1.3 ale MH i na liczniku widnieje 975. Wiem ze licznik nie jest oryginalny, sam sprzedawca mi o tym powiedzial, na liczniku ponad 300k . I ostsatnio zaczalem sie zastanawiac czy czasem też nie powinienem miec 935? szukalem sobie licznika z obrotkiem ale nie znalazlem takiego wynalazku jak 975 w zadnym 1.3 :> wogole to jakis nie popularne przelozenie
Czy to jest oryginalne w tym silniku czy mam wstawiony jakis nie pasujący licznik?
pozdro
[mk2] przełożenie licznika do 1.3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
Re: [mk2] przełożenie licznika do 1.3
szwagier w 1.3 MH ma 935 wiec to jest dobre przełozenieRedmaN pisze:Z tego co sie orientuje to 1.3NZ'tki maja przelozenie 935 a ja mam 1.3 ale MH i na liczniku widnieje 975. Wiem ze licznik nie jest oryginalny, sam sprzedawca mi o tym powiedzial, na liczniku ponad 300k . I ostsatnio zaczalem sie zastanawiac czy czasem też nie powinienem miec 935? szukalem sobie licznika z obrotkiem ale nie znalazlem takiego wynalazku jak 975 w zadnym 1.3 :> wogole to jakis nie popularne przelozenie
Czy to jest oryginalne w tym silniku czy mam wstawiony jakis nie pasujący licznik?
pozdro