zbiornik płynu chłodniczego.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
zbiornik płynu chłodniczego.
witam.
w moim mk2 z silnikiem 1.6 rf znajduje sie zwykły zbiorniczek bez tej kostki a powinien być z wyjsciem na kostke. kabelek sobie wisi i sie zastanawiam jaką funkcję spełnia ten kabelek?
Posiadam taki zbiorniczek od passata b3 z wyjściem na kostkę lecz ma on węższe styki niż golf, czy moge uciąć koste od golfa i dołożyć tam kostke od passata żebym mół założyć ten zbiorniczek??
w moim mk2 z silnikiem 1.6 rf znajduje sie zwykły zbiorniczek bez tej kostki a powinien być z wyjsciem na kostke. kabelek sobie wisi i sie zastanawiam jaką funkcję spełnia ten kabelek?
Posiadam taki zbiorniczek od passata b3 z wyjściem na kostkę lecz ma on węższe styki niż golf, czy moge uciąć koste od golfa i dołożyć tam kostke od passata żebym mół założyć ten zbiorniczek??
Ostatnio zmieniony czw gru 03, 2009 18:29 przez matisim, łącznie zmieniany 1 raz.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
ok, zobaczę... bo nie wiem czy warto zakładać ten zbiorniczek czy nie... dla własnego sumienia bym założył, ale zima do mnie przyszła i na dworku nie chętnie sie robi...;/
[ Dodano: 04 Gru 2009 16:10 ]
przewody zwarłem i nic sie nie działo, zobaczymy czy coś będzie jak pojade.
tu fotka jak mam podłaczone:
a może mik ktoś pokazać jak podłączyc żeby było równolegle???
[ Dodano: 04 Gru 2009 16:10 ]
przewody zwarłem i nic sie nie działo, zobaczymy czy coś będzie jak pojade.
tu fotka jak mam podłaczone:
a może mik ktoś pokazać jak podłączyc żeby było równolegle???