Słabe światła mijania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Forum Master
W jednej z ostatnich gazetek .. o tematyce motoryzacyjnej ... był duży test żarówek ... wygrała TESLA w zwykłych koszt 9 zł ... i TESLA +30% za 13 zł sztuka .... więc po co przepłacać Robili testy wytrzymałościowe i okazuje się ,że wychodzi to z fabryki Osrama , albo Philipsa ....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Forum Master
-
- Forum Master
- FURMAN TDI
- Użytkownik
i co z tą druga jeździsz aż Ci się strzęsie czy czeka cierpliwie w domu?- to tak jak w sklepie ja właśnie 3tyg temu wymieniłem jedną na Philips Premium i czekam na tą druga to podjadę i se kupie. naprawdę te nightGuide są warte ich ceny w zwykłych kloszach?adpap pisze:nie do konca - ja z reguly jak jedna sie spali to od razu kupuje dwie bo wiem, ze druga padnie w przeciagu 2-3 tygodni... juz kilka razy tak sie zdarzylo... wiec cos w tym jest, wiadomo, ze zarwoki maja zblizona trwalosc...
uzywam Philips NightGuide od kilku lat i sa naprawde najlepsze, w miedzyczasie sprawdzalem jakies OSRAMY, Hella i wciaz kupuje Philipsa, NightGuide...
Ostatnio zmieniony śr gru 02, 2009 23:23 przez FURMAN TDI, łącznie zmieniany 1 raz.
słabo szukałeś - chwila szukania i proszępoolak2006 pisze:A możesz podrzucić linka ... szukałem po tematach twojego autorstwa ale niestety nic nie znalazłem ;/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... B6wiate%B3
-
- Forum Master
kupuje dwie bo sa z reguly dwie w komplecie... i woze w schowku - wytrzasanie zimnej (wylaczonej zarowki) nie ma wplywu na jej trwalosc....FURMAN TDI pisze:i co z tą druga jeździsz aż Ci się strzęsie czy czeka cierpliwie w domu?- to tak jak w sklepie ja właśnie 3tyg temu wymieniłem jedną na Philips Premium i czekam na tą druga to podjadę i se kupie. naprawdę te nightGuide są warte ich ceny w zwykłych kloszach?adpap pisze:nie do konca - ja z reguly jak jedna sie spali to od razu kupuje dwie bo wiem, ze druga padnie w przeciagu 2-3 tygodni... juz kilka razy tak sie zdarzylo... wiec cos w tym jest, wiadomo, ze zarwoki maja zblizona trwalosc...
uzywam Philips NightGuide od kilku lat i sa naprawde najlepsze, w miedzyczasie sprawdzalem jakies OSRAMY, Hella i wciaz kupuje Philipsa, NightGuide...
a NightGuide sa naprawde najlepsze jakich uzywalem - i nie bede polemizowal z argumentami - bo HID jest lepszy :green_fuck: pewnie tak ale w oryginale a nie chinskiej podrobie z allegro wlozonej do lampy refleksyjnej...