airbag co jest nie tak ??

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
grzechu2410nn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

airbag co jest nie tak ??

Post autor: grzechu2410nn » ndz lut 26, 2006 23:29

Witam mam takie pytanie od jakiegos czasu kontrolna poduszkek powietrznych ciągle sie pali . Gdy uruchomie zapłon na chwile gaśnie po czym sie zapala co moze byc przyczyną ?? czy to taśma poduszki powietrznej kierowcy słyszałem ze czesto zawodzi . I jeszcze jedno w samochodzie chcial bym umiesic dodatkowe oświetlenie zapalace sie po otworzeniu drzwi pod co to podłaczyc ?? myślałem o lampce podświetlenia koło na dachu ale jak sie tam podłączyć i jak przeciągną przewody hmm?? co o tym wszystkim sądzicie pozdoro z góry wielkie dzieki !!!! mam golfa 3 1.6 benzyna 97r.
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2006 02:36 przez grzechu2410nn, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomasz Żaguń
Forum Master
Forum Master

Post autor: Tomasz Żaguń » ndz lut 26, 2006 23:52

Co do poduch to jedż do speca bo sam niedasz rady a jeszcze wystrzelisz którąś. :grin:

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Re: airbag co jest nie tak ??

Post autor: ku_bi » pn lut 27, 2006 02:34

grzechu2410nn pisze:Witam mam takie pytanie od jakiegos czasu kontrolna poduszkek powietrznych ciągle sie pali . Gdy uruchomie zapłon na chwile gaśnie po czym sie zapala co moze byc przyczyną ?? czy to taśma poduszki powietrznej kierowcy słyszałem ze czesto zawodzi . I jeszcze jedno w samochodzie chcial bym umiesic dodatkowe oświetlenie zapalace sie po otworzeniu drzwi pod co to podłaczyc ?? myślałem o lampce podświetlenia koło na dachu ale jak sie tam podłączyć i jak przeciągną przewody hmm?? co o tym wszystkim sądzicie pozdoro z góry wielkie dzieki !!!! mam golfa 3 1.6 benzyna 97r.
tak to moze byc taśma poduszki powietrznej. lecz jesli jest uszkodzona to tylko wymiana. sam bez podłaczenia pod komputer np pod program vag nic niezdziałasz. jak chcesz to moge podac Ci do jednego mechanika w Grudziadzu co zajmuje sie poduszkami. A co z fabryczna lampka na podsufitce ? ma ona przełacznik. Mozna ten perzełacznik ustawic tak by zawsze zapalała sie jak otworzysz dzrzwi.

Awatar użytkownika
grzechu2410nn
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: grzechu2410nn » pn lut 27, 2006 20:28

z chcią bym chcial adresik tego mechcnika a co do oświetlenia to chce zrobić jeszcze jedno tylko nie wiem jak sie podłączyć bez zdejmowania podsufitki barka

z kucharskimi pozdrowieniami Grzegorz Dziedzic

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”