[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- paw3ł mk2 GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
popieram tauka. ja tez narazie z bucika wiec nie robic tu smiechów
mkII http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=311901&postdays=0&postorder=asc&start=30 MK I http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=270410t=168720&postdays=0&postorder=asc&start=15 [url=http://img43.imageshack.us/i/vwer.jpg/][img]http://img43.imageshack.us/img43/350/vwer.th.jpg[/img][/url]
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja też chodziłem, długo chodziłem, postanowiłem to zmienić a przy okazji będzie zabawka na oblodzone wieczory Nikogo nie miałem zamiaru obrazić ani urazić, już od dawna uważałem takie rozwiązanie za najlepsze tylko kasy brakowało, teraz powiedzmy ze sytuacja finansowa pozwoliła na kupienie czegoś do śmigania no i jest koniec OT o dupowozietauka pisze:GrizLLy napisał/a:
a podeszwy zostawmy dzieciom
Ty nie obrażaj dzieci to raz, a dwa ja tez sobie śmigan z bucika i nie narzekam... Tak więc widac młodziez teraz się robi wygodna, i jeszcze z młodszych od siebie się naśmiewa Zapomniał wół jak cieleciem byl...
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Prace się zaczeły, powoli diesla wybebeszam z ogracenia, chłodnicy węży i innych nie potrzebnych pierdół które trzeba i tak wyjąć, a przeszkadzały by w wyjmowaniu klekota. Odkręciłem przeguby wew. jeden zewnętrzny a na drugim połamałem przedłużkę, w drugim podejściu poległa rączka od klucza nasadowego nie grzechotkę - trzeba pospawać jakiś mocniejszy kluczyk W następnym tyg. komora już będzie pusta to wrzucę jakieś foty.
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a widziałeś mój klucz do przegubów? moge go podrzucić a jak dasz rade złamać to dam Ci jeszcze flache może wpadne dzisiajGrizLLy pisze:Prace się zaczeły, powoli diesla wybebeszam z ogracenia, chłodnicy węży i innych nie potrzebnych pierdół które trzeba i tak wyjąć, a przeszkadzały by w wyjmowaniu klekota. Odkręciłem przeguby wew. jeden zewnętrzny a na drugim połamałem przedłużkę, w drugim podejściu poległa rączka od klucza nasadowego nie grzechotkę - trzeba pospawać jakiś mocniejszy kluczyk W następnym tyg. komora już będzie pusta to wrzucę jakieś foty.
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
phanteon pisze:patryk28091991 napisał/a:
bez niczego robienia
Chyba nie czytałeś ile zostało czasu, kasy i wysiłku włożone w to auto.
Troche tylko...
Nie widziałem, chcesz to wpadnij. Mam już porządne narzędzie, tym już musi puścićozi pisze:a widziałeś mój klucz do przegubów? moge go podrzucić a jak dasz rade złamać to dam Ci jeszcze flache może wpadne dzisiaj
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie ważyłem, w papierze mam coś koło 1000kg. u nas do złomowych wag jest zbyt kiepski dojazd a tak w ogóle to lepiej żeby na takiej wadze nie stał bo zjedzie nie w tą strone co potrzeba jeszcze i co wtedy
EDIT
Coraz bliżej święta i termin wyjęcia diesla spod maski praktycznie wszystko gotowe, półosie zrzucone wydech, chłodnica zbiorniczki itd, zostało parę kabelków: od pompy, czujników temp i oleju oraz dwa przewody paliwowe Zdjąć maskę i zaciągnąć auto pod jabłonkę Niebawem wrzucę jakieś fotki. Pzdr
EDIT
Coraz bliżej święta i termin wyjęcia diesla spod maski praktycznie wszystko gotowe, półosie zrzucone wydech, chłodnica zbiorniczki itd, zostało parę kabelków: od pompy, czujników temp i oleju oraz dwa przewody paliwowe Zdjąć maskę i zaciągnąć auto pod jabłonkę Niebawem wrzucę jakieś fotki. Pzdr
Ostatnio zmieniony pn lis 30, 2009 21:14 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
KONIEC KLEKOTu POD MASKA CADDY :green_fuck:
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt gru 04, 2009 19:04 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
Fota ma mroczny klimat, wyglada jakby silnik popelnil samobojstwo No to teraz bedzie wogole konkrecik z nowym motorkiemGrizLLy pisze:KONIEC KLEKOTu POD MASKA CADDY :green_fuck:
Obrazek
Ostatnio zmieniony pt gru 04, 2009 19:41 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL