co tak wali w zawieszeniu z przodu !!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Ma gadane
co tak wali w zawieszeniu z przodu !!
witam!!
mam taki problem ze jak wjade w jakas niewielka dziurę to z przdu tak walnie jak bym nie mial amortyzatorów..... bylem na ścieżce diagnostycznej i niby wszystko ok .amory ,drązki i stabilizator tez ... wiec co jest grane ;-(??
prosze o pomoc
mam taki problem ze jak wjade w jakas niewielka dziurę to z przdu tak walnie jak bym nie mial amortyzatorów..... bylem na ścieżce diagnostycznej i niby wszystko ok .amory ,drązki i stabilizator tez ... wiec co jest grane ;-(??
prosze o pomoc
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
bambi001 pisze:popatrzcie na lacznik stabilizatora czy niema luzów, ja tez na diagnostyce mialem ok wszytsko a caly czas mi cos stukalo wymienilem laczniki i jest ok.
wiesz co ?? mi nie stuka tylko wali jak..... !!
Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2009 17:41 przez MARTINEZ1027, łącznie zmieniany 1 raz.
- majma golf
- Mały gagatek
\Boosterpl pisze:tak czesto? a oryginalne stosujesz czy jakies zamienniki?U mnie bija zuzyte gumy stabilizatora, zmieniam co 30 tys km.
W moim przypadku to dwie rzeczy stukaly: sam amortyzator wewnatrz, oraz peknieta okazala sie obejma z gumą trzymajaca stabilizator
co do tych tuleji na wachaczu to ceny od 20 zl ja takie kupilem w jest ok
Oryginalne są posypane talkiem, zamienniki nie. Koszt oryginalnych ok.70 zamiennik 35. Zamienniki moga skrzypieć na dziurach.Boosterpl pisze:tak czesto? a oryginalne stosujesz czy jakies zamienniki?U mnie bija zuzyte gumy stabilizatora, zmieniam co 30 tys km.
W moim przypadku to dwie rzeczy stukaly: sam amortyzator wewnatrz, oraz peknieta okazala sie obejma z gumą trzymajaca stabilizator