Bo to byl taki manewr taktycznykrzywy pisze:może szuka dawcy do swapakkkubek pisze:Ty a co ty tam pod maska szukasz
a więc u Ciebie wylądowała jedynka słowika, gratuluje zakupu
myślałem że kupiłeś golfa od kuby, w tym samym czasie sprzedał a u Ciebie w temacie coś się przewinęło o kupnie mk1
VW GOLF III 1.9 GTI TDI 20 JAHRE by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
NORD-VAG.PL
Jakiego gotowca Golf jest calkowicie rozebrany stoi sama gola buda bez niczego i robi sie blacharaMaciek23 pisze:Wnioskuje ze bus nie dal rady i pod mk1 podlaczyliscie lawete z dostawczakiem na niej ??
Kupic gotowca i pisac po forach ze to on robil??kkkubek pisze:Bo to byl taki manewr taktyczny
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2009 13:23 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
No i lala zycze Powodzonka mam nadzieje ze bedziesz miał mniej roboty niz ja mialempczerniej pisze:specjalnie dla Ciebie"Rafcio"
z tego co widac na zdjeciach to kiepsko nie jest...
Jak juz cos podzialasz to pochwal sie to trzeba bedzie podjechac zobaczyc jak tam projekt idzie Przy okazji zobacze nowe padlo kkubka
Pozdroo Przemas
Nord-vag.pl
Nie jest najgorzej ale tez nie jest najlepiej Poncek to przyjedz swoim padlem niepomalowanym jescze tez chetnie zobaczymyPoncek17 pisze:No i lala zycze Powodzonka mam nadzieje ze bedziesz miał mniej roboty niz ja mialempczerniej pisze:specjalnie dla Ciebie"Rafcio"
z tego co widac na zdjeciach to kiepsko nie jest...
Jak juz cos podzialasz to pochwal sie to trzeba bedzie podjechac zobaczyc jak tam projekt idzie Przy okazji zobacze nowe padlo kkubka
Pozdroo Przemas
NORD-VAG.PL