gamma cd licyt
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
gamma cd licyt
mam pytanie licytuje radiio gamma ktore ject jak doczytałęm pozniej samym deckiem i tu moje sflustrowanie s\i klopot skad wziac i jaki wzmacniacz ??pomozcie moze ma ktos do sprzedania wiec prosze o pw
- morfeusz86r
- Forum Master
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
- morfeusz86r
- Forum Master
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
hmm a czy MKII również miało jakiś procesor dźwięku/wzmacniacz dedykowany do tego radia? Jeśli tak gdzie był montowany w aucie? Jak wyglądał ? macie może jakieś zdjęcia?
Model który jest licytowany przez Was był przecież wkładany również do MKII z ostatniego okresu produkcji 91' oraz 92', jak wyglądała taka instalacja w MK II? I ponawiam pytanie kolegi Swirra, czy można dołożyć sam wzmak i to zagra?
Model który jest licytowany przez Was był przecież wkładany również do MKII z ostatniego okresu produkcji 91' oraz 92', jak wyglądała taka instalacja w MK II? I ponawiam pytanie kolegi Swirra, czy można dołożyć sam wzmak i to zagra?
Szarik zaprasza http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2871386#2871386
-
- Nowicjusz
podłączyć?mam golfa mk2 i chciałbym w nim zamontować radio gamma cd. jak to zrobić?
nieczy MKII również miało jakiś procesor dźwięku/wzmacniacz dedykowany do tego radia?
tak jak w każdym innym golfie, przecież inna była tylko jednostkajak wyglądała taka instalacja w MK II?
takczy można dołożyć sam wzmak i to zagra?
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Nowicjusz
takdjtom pisze:podłączyć?
zamysł jest taki żeby zainstalować gammę cd w golfie mk2 i podpiąć do niej kilka głośników w oryginalnych miejscach (podszybie, drzwi przód, parapety tył, ewentualnie tuba w bagażniku). nie chce żeby sprzęt audio szpecił klasyczny wygląd wnętrza, a żeby przyzwoicie grał.
zdaję sobie sprawę że to radio nie ma wbudowanej końcówki mocy i potrzebny jest wzmacniacz.
pytanie - JAKI???
POMÓŻCIE!
dodam że obecnie w aucie zamontowane jest oryginalne nagłośnienie vw, czyli radio beta mk2, dwa głośniki basowe w drzwiach i dwa gwizdki na podszybiu.
Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 13:15 przez farmaceuta, łącznie zmieniany 2 razy.
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
gamma
A powiedzcie mi jakie sa przeszkody zeby podlaczyc wzmacniacz pod gamme? ja mam podlaczony takowy uniwersalny soniaka pod wyjscie na tylne głosniki i jakos ładnie gra...
wiec nei wiem w czym problem...
wiec nei wiem w czym problem...
Macbu