jaki stozek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
jaki stozek
hej.mam silnik 1.8 rp wiem ze to zadna rewelacja ale chce zamontowac storzek.w "tuningu"niemam zadnego doswiadczenia poza wywaleniem kata.prosze o jakis link stozka najlepiej z rura laczaca(kpl)jesli cena jest wazna to do ok300,400zl.jesli warto troszke dolozyc wole dozbierac ale doradcie jaki typ itp.dzieki
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
poszukaj całego kitu K&N do swojego silnika. Ja płłciłem 250 za cały komplet montażowy
http://www.sklepmoto.pl/
http://www.sklepmoto.pl/
Ja osobiscie nie polecam kitów, zadna rewelacja, ostani przykład z zycia, kolega kupil kita K&N za 380zł do Astry Gsi i osiagi na Gtechu na minus 0,3s do setki, kupil kawałek rurki aluminiowej załozyl stozek z Allegro za 65zł i na Gtechu +0,15s koszt 111zł
Wiec po co przepłacać ?????
tyle wtym temacie z mojego doswiadczenia
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
a mi sie na oryginale najlepiej smigało, co prawda najleprze wyniki na hamowni wychodziły bez zadnego filtra, goła rura,Ralfii_VR pisze:Ja osobiscie nie polecam kitów, zadna rewelacja, ostani przykład z zycia, kolega kupil kita K&N za 380zł do Astry Gsi i osiagi na Gtechu na minus 0,3s do setki, kupil kawałek rurki aluminiowej załozyl stozek z Allegro za 65zł i na Gtechu +0,15s koszt 111zł
na stozku była óznica +1 KM w stosunku do serii i głosniej
ciut inna charakterystyka wykresu , na niskch troche slabek chyba,
www.vrservice.pl
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: