centralny zamek golf 4

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kamilo22
Mały gagatek
Mały gagatek

centralny zamek golf 4

Post autor: kamilo22 » wt lis 24, 2009 15:33

witam posiadam golfa 4 z fabrycznym centralnym zamkiem i od jakiegoś czasu zamek sam mi się otwiera np swieci mi się dioda czerwona w drzwiach czasem np zaraz mi sie otworzą jedne drzwi tzn zamknie i wybije albo po jakimś czasie ( nie jestem w stanie okreslić dokładnie jaki czas bo auto czasem stoi np 3 -6 godz) i jak przychodze to mam albo jedne drzwi otwarte albo nawet i wszystkie są otwarte a alarm jest właczony co to może być

auto-master1
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: auto-master1 » wt lis 24, 2009 17:44

możesz gdzieś mieć zwarcie.miałem tak u siebie.okazało sie w bagażniku był zalany centralka i otwierał sie sam i do tego szyby.

kamilo22
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: kamilo22 » wt lis 24, 2009 18:00

no ale od tak miec zwarcie, pozatym dodam moze że mialem wilgotna (a nawet mokrą) wykładzine od strony kierowcy :/

P.S teraz mam juz sucha wykładzine zlokalizowałem skad mi woda przenikała do środka ( tam gdzie idzie linka od maski) -ale zamek jak sie otwierał tak nadal się otwiera.

Mam kolejne pytanie bo podpiołem vag`a i wyskoczył bład sporadyczny siłownika lewych przednich i tylnich drzwi, może to miec coś wspólnego ?? (zamek na 99% jest elektryczny)
Ostatnio zmieniony śr lis 25, 2009 22:38 przez kamilo22, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”