Jaka kupic pompe paliwa?????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Jaka kupic pompe paliwa?????
Mma pytanie..........potrzebuje kupic pompe paliwa ktora bedzie dzialala nie kilka dni ale dluzszy okres czasu bo ta ktora mi kupil moj magik to pali mi bezpieczniki od pompy blagam pomozcie jaka pompe kupic!!!!!!!!dodam ze auto jest z gazem:))
- Paweł Marek
- V.I.P.
Temat był milion razy ale odpowiem. Ile chcesz wydać kasy. Najlepsza bedzie z ASO za jakieś 1500 zeta, równie dobra: Pierburg oryginalny dedykowany do mk3 jakieś 6-7 stówek. Stać cię to ok. kup sobie. Nie stać - dostaniesz w sklepie zamiennik np firmy Meat Doria za ok 205 zeta - ja mam taka kilka lat. Ewentualnie kup na allegro najtańszą MTM - albo od razu kup ze trzy na zapas.
Przyczyn palenia bezpiecznika może być więcej. Uszkodzenie kabli i zwarcie, uszkodzenie kabli grzałki sondy, samej sondy, kabli wtryskiwacza - to sa rzeczy wiszące na tym samym bezopieczniku
Przyczyn palenia bezpiecznika może być więcej. Uszkodzenie kabli i zwarcie, uszkodzenie kabli grzałki sondy, samej sondy, kabli wtryskiwacza - to sa rzeczy wiszące na tym samym bezopieczniku
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek