vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
Id pewnie jak co roku na sezon autko bedzie robilo miazge Zacznie sie od clustyle.de i ponownie zobaczymy wentyla w jakiejs nowej odslonie A teraz zimuje jak kazde autko
Ostatnio zmieniony wt lis 24, 2009 00:28 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
syto raczej nie będzie mam nadzieje że nie będzie gorzej niż w tym sezonie i coś pójdzie do przodu. Po ostatniej rozmowie z żoną stwierdziłem jednak że nie stać mnie na to by vento było tylko na zloty i na kolejne auto do jazdy na co dzień (obecnie do utrzymaniu mam 2 i grata którego chyba zezłomuje) Tak więc vento będzie robione wedle możliwości ale wielkich fajerwerków nie będzie
pozdrawiam
pozdrawiam
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
idgray pisze:syto raczej nie będzie mam nadzieje że nie będzie gorzej niż w tym sezonie i coś pójdzie do przodu. Po ostatniej rozmowie z żoną stwierdziłem jednak że nie stać mnie na to by vento było tylko na zloty i na kolejne auto do jazdy na co dzień
Czyli jesteś w takiej samej sytuacji jak 80% procent ludzi z forum w tym min. Ja.
Tak jak zawsze trzymam kciuki i jestem dobrej myśli.