[MK IV] Cos bardzo mocno trzaska z przodu !!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
[MK IV] Cos bardzo mocno trzaska z przodu !!!!
Witam posiadam MK IV 1,9 TDI trzaska mi cos z przodu z lewej strony, wymienilem juz przednie amortyzatory, nowe wachacze, gorne lozyska amortyzatorow wraz z gumami i dalej trzaska jak sa jakies wyboje na drodze, juz niewiem co to moze byc!!! Czy moze to byc jakas poduszka silnika albo te gumy co sa w sankach pod silnikiem ??
http://www.vwslask.pl/
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
oczywiscie ze moze byc to wina zawieszenia silnika
proponuje wjechac na kanal, niech tos wrzuci jedynke i zaciagnie reczny i probuje ruszac a ty patrz jak zachowuje sie silnik na poduszkach, tosamo ze skrzynia biegow
proponuje wjechac na kanal, niech tos wrzuci jedynke i zaciagnie reczny i probuje ruszac a ty patrz jak zachowuje sie silnik na poduszkach, tosamo ze skrzynia biegow
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2009 19:26 przez agrala, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
no mam w garazu kanal, tylko czy to bedzie widac jesli beda to poduszki , oniewaz mi to na wybojach tylo trzaska, na prostej drodze cisza, a jak jest jaki wybuj albo troche glebsza studzienka to trzaska nie milosiernie a jeszcze jedno czy lozysko w piascie moze trzaskac??? wiem tylko ze moze huczec ale trzaskac???
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2009 19:56 przez Tuning_Boy_2005, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
przy pocniejszym ruszaniu tez raczej powinno trzasnac
msisz obserwowac te poduszki podczas ruszania, jezeli beda mialy duze luzy to do wyiany, one maja sie rusac ale bez przesady
chyba ze cos ci puka w blotniku - np antena
sprawdz czy trzaska jak mocno dopychasz auto do ziemi, wten posob beziesz wiedziel ze to nie poduszki jezeli bedzie trzaskac
msisz obserwowac te poduszki podczas ruszania, jezeli beda mialy duze luzy to do wyiany, one maja sie rusac ale bez przesady
chyba ze cos ci puka w blotniku - np antena
sprawdz czy trzaska jak mocno dopychasz auto do ziemi, wten posob beziesz wiedziel ze to nie poduszki jezeli bedzie trzaskac
- Tuning_Boy_2005
- Ma gadane
- Kontakt:
łączniki stabilizatora tez sa wymienione na nowe FEBI, jak auto dociskam do dolu to nic nie trzaska, jutro sprawdze jeszcze te gumy na laczniku, i te poduszki, anteny w blotniku niema bo jest na dachu
Ostatnio zmieniony pn lis 23, 2009 22:42 przez Tuning_Boy_2005, łącznie zmieniany 1 raz.