Ano i pytam dlatego, że szyb tylnich własnoręcznie nigdy jeszcze nie wyciagałem i żadnej wiedzy w tym topiku nie posiadam

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
no nie jest to takie proste jak nigdy tego nie robiłes to mozesz załatwic szybe ja tak załatwiłem tylnia szybe i poszła do wiaderka wiec trzeba troszke wprawy i wszystko mozna zdiacPressident pisze:Witam, w najblizszym czasie bede przyciemniac szyby, interesuje mnie to czy wyciagniecie tylnej szyby to bardzo problematyczna sprawa ? Przez przyciemnianie z szybą na miejscu da sie przebrnąc, ale tyle z tym roboty i kłopotów, że czasem ramiona opadają ( fizycznie i psychicznie). Tylne boczne to niewielki problem, chwila roboty, ale stać z rękami do góry przy podniesionej do góry klapie przez godzine...
Ano i pytam dlatego, że szyb tylnich własnoręcznie nigdy jeszcze nie wyciagałem i żadnej wiedzy w tym topiku nie posiadam, jedynie przód. Pozdrawiam.
to jest wersja pesymistyczna, ja wyciagnalem 8 szyb i tylko jedna zbilemPressident pisze:No wiec w takim razie rece do góry i jazdaDzieki za przestroge, wole sie pomeczyc niz płacic gratis za nowe szkło - pozdrawiam.
ja tez walczyłem srubokretami ale przesadziłem i pękłafend18 pisze:to jest wersja pesymistyczna, ja wyciagnalem 8 szyb i tylko jedna zbilemPressident pisze:No wiec w takim razie rece do góry i jazdaDzieki za przestroge, wole sie pomeczyc niz płacic gratis za nowe szkło - pozdrawiam.
ale wystarczy ze bedziesz uwazal to nic sie nie stanie, ja uzywalem srubokretow, wkladalem miedzy uszczelke a karoserie i probowalem tak podwazyc zeby zlapac palcami i jak sie udalo to juz wtedy szlo ladnie i nie jest to takie trudne i tez to robilem pierwszy raz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości