Wysokie obroty przy przyspieszeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wysokie obroty przy przyspieszeniu
Jak w temacie, mam samochod do kupienia i sprzedajacy pisze ze samochod lapie wysokie obroty przy przyspieszeniu. Co moze byc powodem ?
[ Dodano: 21 Lis 2009 15:56 ]
a zapomnialem dodac samochod to bora 99r 2.0
[ Dodano: 21 Lis 2009 15:56 ]
a zapomnialem dodac samochod to bora 99r 2.0
- Paweł Marek
- V.I.P.
a jeesteś w stanie sam coś zrobić ze skrzynią automatyczną? Zacząć należy zawsze od wymiany oleju. Właściwie zużyty olej typowo doprowadza do tego że nie przeskakuje na wyższe biegi
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
kamil100, w życiu nie kupuj auta póki tego nie naprawią. Niema to najmniejszego sensu ryzykować. Napisałem tylko że czasem oznacza to tylko konieczność zwykłej zmiany oleju bo ludzie zapominają o tym. Ale skąd mozna wiedzieć czy to wystarczy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
z czegoś ona wynika no nie? Ale akurat miałem identyczny przypadek u kumpla ostatnio, również tani kupił Borę TDi w automacie i problem identyczny był. Przy czym póki skrzynia była nierozgrzana towszystko działało jak należy. Wystarczyło zmienić olejkamil100 pisze:ale cena jest dosyc dobra