Cabrio Etienne Aigner by M@rtin
Moderator: G0 Karcio
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Korzystajac z okazji ze jestem na 3 tygodniowym urlopie, pomyslalem, ze pomodze troche przy cabbym.
Tak wiec zakupilem komplet uszczelek:
Oraz dzis poskladalem kilka elementow do kupy (alternator, rozrusznik, kolektory, lapy itd.) Jeszcze kilka drobnych rzeczy zrobie i mysle, ze wloze goly silnik do komory bo nie moge sie juz doczekac jak to bedzie wygladalo Pozniej sprobuje pobawic sie kabelkami.
Po powrocie z NL mam plan na jakies Car Audio (zabudowac skromnie, ale ladnie bagaznik itd.)
No i polozyc troche cabbiego tzn. tyl
Bede na biezaco wklejal zdjecia z prac.
Pozdro
M@rtin
Tak wiec zakupilem komplet uszczelek:
Oraz dzis poskladalem kilka elementow do kupy (alternator, rozrusznik, kolektory, lapy itd.) Jeszcze kilka drobnych rzeczy zrobie i mysle, ze wloze goly silnik do komory bo nie moge sie juz doczekac jak to bedzie wygladalo Pozniej sprobuje pobawic sie kabelkami.
Po powrocie z NL mam plan na jakies Car Audio (zabudowac skromnie, ale ladnie bagaznik itd.)
No i polozyc troche cabbiego tzn. tyl
Bede na biezaco wklejal zdjecia z prac.
Pozdro
M@rtin
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dziś podpiąłem kilka kabli oraz zacząłem skręcanie półosi do skrzyni. Jedna strona gotowa natomiast druga już jutro, bo straciłem cierpliwość
Oraz zamontowałem stożek. Tak to będzie wyglądało:
Pozdro
M@rtin
Oraz zamontowałem stożek. Tak to będzie wyglądało:
Pozdro
M@rtin
Ostatnio zmieniony śr sie 05, 2009 17:06 przez M@rtin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tak wiec w weekend wrocilem z NL i powoli zaczynam dalej prace z moim cabby
Zamontowalem juz filtr strozkowy:
oraz pobawilem sie troche kablami. Podpiete juz sa kable od listwy wtryskowej, sondy lambda, filtra powietrza itd.
Wszystkie kable zostaly pozbawione oryg. czarnych, grubych koszulek. Zostana ladnie owiniete i podpiete w dolnej czesci pasa przedniego.
Zostaly lampy, klakson, kostak od wentylatora i przeniesienie aku do bagaznika, zamontowac chlodnice, zalac plyny i bedzie proba odpalenia.
Zamontowalem juz filtr strozkowy:
oraz pobawilem sie troche kablami. Podpiete juz sa kable od listwy wtryskowej, sondy lambda, filtra powietrza itd.
Wszystkie kable zostaly pozbawione oryg. czarnych, grubych koszulek. Zostana ladnie owiniete i podpiete w dolnej czesci pasa przedniego.
Zostaly lampy, klakson, kostak od wentylatora i przeniesienie aku do bagaznika, zamontowac chlodnice, zalac plyny i bedzie proba odpalenia.
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
malutki, no niestety - nie da sie
Dzis nadal akcja: KABELKI
Lampy zalozone - mialem rogala, ze w koncu TO zaczyna przypominac auto:
Pozdro
M@rtin
Dzis nadal akcja: KABELKI
Lampy zalozone - mialem rogala, ze w koncu TO zaczyna przypominac auto:
Pozdro
M@rtin
Ostatnio zmieniony czw lis 19, 2009 19:37 przez M@rtin, łącznie zmieniany 1 raz.