Tłuste szyby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tłuste szyby
Witam, mam problem.. auto wrocilo od mechanika.. ale z malym problemem:P mianowicie.. szyby mam tak tluste od wewnatrz i zewnatrz ze nie idzie ich umyc plynem do szyb+alkohol ;// co proponujecie jako srodek zastepczy i skuteczny HELP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- LASOT-A
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
stah89 pisze:a jak mi kropeczka spadnie na tapicerke lub inna czesc wewnatrz auta? .. tak samo zewnatrznie.. jak uroni sie lezka na lakier auta? ..
Ello Kolego no nie wygłupiaj się. Bierz ręczniczek papierowy + benzynka ekstrakcyjna na papierek i działaj, działaj......
Brillantschwartz perleffect - LA9V
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
Jeżdże nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie... Jedziesz?
- czarnykurczak
- _
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Najlepszy sposób:
weź ziemniaka , obierz, przetnij w pół, poprzecieraj tym ziemniakiem po szybie i wytrzyj (smugami się nie przejmuj). Potem umyj normalnym płynem do mycia szyb (najlepiej w ciepłym garażu). Będzie odtłuszczona jak trzeba, nawet za bardzo - na przedniej szybie mogą aż gumy z wycieraczek "przyzgrzypiać" od suchości :]
weź ziemniaka , obierz, przetnij w pół, poprzecieraj tym ziemniakiem po szybie i wytrzyj (smugami się nie przejmuj). Potem umyj normalnym płynem do mycia szyb (najlepiej w ciepłym garażu). Będzie odtłuszczona jak trzeba, nawet za bardzo - na przedniej szybie mogą aż gumy z wycieraczek "przyzgrzypiać" od suchości :]
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- jablonski89
- Użytkownik
- Kontakt: