Passat B5 by martin
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
bardzo fajnei to wyglada jak bys kiedys malowal te soczewki w czarny mat zrub jakis zdiecia pewnie sie przdadza na forum , znjac zycie rozklejenie lampy soczewkowej nie bedize takie proste bo ma mocniejszy klej niz takie zwykle ale efekt moze byc niezlymartin pisze:falla_x, wyzej masz fote podgladowa jak wygladaja w wersji black
nie powinien byc mocniejszy klej mam nadzieje ze pójdzie gładko bo to sa klosze plastikowe , no ale narazie musze zagospodarowac ze dwa dni na zabawe z tymfalla_x pisze:znjac zycie rozklejenie lampy soczewkowej nie bedize takie proste bo ma mocniejszy klej niz takie zwykle ale efekt moze byc niezly
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=169&t=541765&sid=be35971887d6e80c20096a21da032827
Chcesz mieć ciemne lampy tak? Mi jakoś nie podchodzą te zwykłe dymione kierunki do tej soczewki . Jak by to było z jednego kompletu (czarna soczewka i kierunek dymiony od tej soczewki) to tak .
Ostatnio zmieniony wt lis 17, 2009 21:46 przez yaroz, łącznie zmieniany 1 raz.
pwrd by COMPsport 154,6KM i 334,6Nm
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM