Witam . czy ktos z was ma pomysl czym mozna zrobic swiecaca obramowke wokol tego kokpitu gdzie jest radio klima itp. szukalem na allegro jakiejs cieniutkiej listewki swiecace( bardzo cienkiej ) lae nie moge znalesc.
chodzi mi o cos wygladajace jak sznurek co bede mogl przyczepic dokola i prez srdoek tego kokpitu , czy ktos spotkal sie z czyms takim i poda linka? i jak to potem podlaczyc aby swiecilo .
mam nadzieje ze nie zamotalem i domyslacie sie o co mi chodzi;)
czym zrobic obramowke wokol kokpitu(radio klima)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Daj sobie spokój z takimi świecidełkami, będzie to wkurzające podczas jazdy dla ciebie.
Takie bajery pachną trochę festynem.
Kiedyś na allegro kupowałem taki przewód świecący - efekt nawet fajny.
Coś takiego http://www.allegro.pl/item811767107_neo ... eonki.html
Takie bajery pachną trochę festynem.
Kiedyś na allegro kupowałem taki przewód świecący - efekt nawet fajny.
Coś takiego http://www.allegro.pl/item811767107_neo ... eonki.html
MK3 - było
Megane - było
S 40 - jest
Megane - było
S 40 - jest
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kup se farbkie fluorescencyjną i będzie bajerperki pisze:czym mozna zrobic swiecaca obramowke wokol tego kokpitu gdzie jest radio klima
Szwager tak se maznoł w swoim traktorze połowę kabiny i wieczorem jak wraca z pola z nieoświetloną przyczepą z sianem to doskonale go widać na drodze
A jak i tego Ci będzie mało to zbliżają się święta i możesz obwiesić kabinę dookoła lampkiami choinkowymi
Z tego będzie jeszcze lepszy bajer, bo teraz som take co majom pozytywkiem wmontowanom to i empetrojke zastompi
[ Dodano: 17 Lis 2009 22:21 ]
Może radia nie ma, a klima manualna i podświetlenia nie maYaro1981 pisze:po co chcesz podswietlac radio klime jak tam wszystko ładnie i dobrze widoczne
A i ostanio jakżem se był na odpuście to kuma handlowała takymy rogamy diabła co se świeciły to też bym se kupył żeby mi podsufitkem oświetlało
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .