Witam, przewertowałem trochę tematów z MFA ale nie znalazłem nic konkretnego, mianowicie:
MFA po prostu nie działa, podświetlenie jest, w pewnym momencie na wyświetlaczu przestało się cokolwiek pojawiac. W wcześniej działo mi się coś takiego, że jak był bardzo słaby akumulator to MFA świrował tzn pokazywał różne dziwne znaczki i niereagował na manetkę. Pomagał reset przez odpięcie akumulatora. Sprawdziłem bezpieczniki, podłączenie od DIGI, wtyczkę w zegarach, wężyki podciśnienia, ale wygląda to tak jakby po prostu nie miał zasilania. Gdzie jeszcze szukac???
pozdrawiam i proszę o pomoc.
MFA nie działa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Spędziłem nad sprawą całe popołudnie ale się opłacało. MFA już działa i okazało się że wtyczka w zegarach jest zamocowana w takim specjalnym uchwycie. Całośc wsunęła się do środka uwalniając z zaczepów (ciekaw jestem jak bo nigdy tam nie zaglądałem) i wciskają wtyczkę nie wszystkie piny dochodziły pomimo tego, że wyglądała jak wciśnięta do końca. Poprawiłem całośc i wszystko działa jak należy.\
Mam nadzieję że komuś się to przyda w przyszłości.
Proszę o zamknięcie tematu.
Mam nadzieję że komuś się to przyda w przyszłości.
Proszę o zamknięcie tematu.