Czy oplaca sie kupic silnik 1.6d 1V ???
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
No juz jest postanowione silniczek lykam w ta sobote bede go odbieral bo wtedy tata bedzie mial czas zeby podjechac jego t4 i wziac a opyla sie ten silnik wziac bo ma wspomaganie i gosc mi maglownice dozuca i inne duperele w stepnie bedzie 60koni ale pozniej mysle ze gdzies bedzie ze 100. Wszystko bedzie w temacie mojego golfika dzieki za rady co do tego silniczka
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
To Cię pocieszę ja jednego koła od wspomagania w tym silniku szukałem rok czasu bo jest łożyskowane i cudem znalazłem więc lepiej żeby Ci się nie wytarło
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 17:05 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
Dla mnie sie oplaca chocby z tego powodu ze moja przyszla zona tez bedzie jezdzila golfem a jak robic to robic a nie taki zwykly golast0mal pisze:Nie wiem czy jest sens wogóle pchać to wspomaganie, moim zdaniem jest nic niewarte i psuje przyjemność z jazdy.
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
To jak masz wrzucać to radzę zrobić gruntowny przegląd instalacji, szczególnie pompy i rozdzielacza, żeby uniknąć problemów w przyszłości. Tym bardziej jeśli nie tylko ty masz jeździć autem.
Jeśli padnie pompa to nie ma tragedii, ale jak rozpadną się pierścienie w rozdzielaczu to przy niskich prędkościach po dodaniu gazu auto potrafi samo skręcać kierownicą, aż do oporu, lub co gorsza nagle się zacina podczas jazdy na zakręcie - im bardziej próbujesz skręcić tym większy opór stawia
Jeśli padnie pompa to nie ma tragedii, ale jak rozpadną się pierścienie w rozdzielaczu to przy niskich prędkościach po dodaniu gazu auto potrafi samo skręcać kierownicą, aż do oporu, lub co gorsza nagle się zacina podczas jazdy na zakręcie - im bardziej próbujesz skręcić tym większy opór stawia