problemy z oświetleniem wewnętrznym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problemy z oświetleniem wewnętrznym
Witam was i od razu prosze o pomoc.
gdy wracałem z pracy do swojego samochodu otworzyłem samochód poprzez centralny zamek z pilota, wsiadłem do niego i włozyłem kluczyki do stacyjki i zapaliłem samochód,...
co się okazało....
zawsze gdy wkładałem kluczyki do samochodu i właczałem zapłon to światła w środku gasły, a od dzisiaj wogule nie gasną nawet jak zapale samochód.
Co może byc nie tak??
otwierałem i zamykałem juz wszystkie dzwi żeby sie upewnic że moze jakis jest nie domkniety, ale nadal jest ten problem.
z obawy przed wyładowaniem baterii zmuszony byłem wyłaczyc światła recznie wszystkie 3.
Prosze was o pomoc
gdy wracałem z pracy do swojego samochodu otworzyłem samochód poprzez centralny zamek z pilota, wsiadłem do niego i włozyłem kluczyki do stacyjki i zapaliłem samochód,...
co się okazało....
zawsze gdy wkładałem kluczyki do samochodu i właczałem zapłon to światła w środku gasły, a od dzisiaj wogule nie gasną nawet jak zapale samochód.
Co może byc nie tak??
otwierałem i zamykałem juz wszystkie dzwi żeby sie upewnic że moze jakis jest nie domkniety, ale nadal jest ten problem.
z obawy przed wyładowaniem baterii zmuszony byłem wyłaczyc światła recznie wszystkie 3.
Prosze was o pomoc
Było już o tym nie raz ... albo padaczka mikro styku w drzwiach albo coś z samą lampką .
Pamiętam ,że u kolegów był też problem z samą stacyjką i były jaja jakie opisujesz u siebie.
Pamiętam ,że u kolegów był też problem z samą stacyjką i były jaja jakie opisujesz u siebie.
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 00:16 przez Haki, łącznie zmieniany 1 raz.
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Być może krańcówka nawala i drzwi pomimo że są zamknięte dają sygnał że są otwarte...przestudiuj ten temat a wiele się dowiesz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59801
przestudiowałem cały topik który mi podesłałeś i akurat nikt nie miał takiego p[rzypadku co ja mam. Bo akurat mi wszystkie światła świeca, ale nie chcę zgasnąć, a w topiku jest odwrotnie.Qto pisze:Być może krańcówka nawala i drzwi pomimo że są zamknięte dają sygnał że są otwarte...przestudiuj ten temat a wiele się dowiesz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=59801
Prosze was o pomoc!!!
Czy nikt mi nie jest w stanie pomóc???
[ Dodano: 13 Lis 2009 10:13 ]
Nic z tego juz nie kapuje, bo rano zas poszedłam to sprzwdzic i nadal lampki świecą, więc psikłem WD40 do zamka kierowcy i nadal świeciło.
pojechałem do sklepu, wracając sprawdzam i patrze i nic nie świeci jak jade. wiec super, tylko teraz pytanie co było przyczyną.
Ostatnio zmieniony pt lis 13, 2009 10:24 przez gregzorba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
W tym temacie masz opisane od A do Z jak naprawić, a że akurat opisane na innym przypadku to nie znaczy, że przyczyna u Ciebie jest inna...jeżeli problem powróci i będziesz chciał się go pozbyć to wróć jeszcze raz do tematu, który podałem wcześniej...gregzorba pisze:przestudiowałem cały topik który mi podesłałeś i akurat nikt nie miał takiego p[rzypadku co ja mam. Bo akurat mi wszystkie światła świeca, ale nie chcę zgasnąć, a w topiku jest odwrotnie.