MFa pokazuje spalanie na poziomie 30-60 l/100km
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MFa pokazuje spalanie na poziomie 30-60 l/100km
Witam
dzis podlaczylem MFA do swojego golfa tylko ze spalanie mi pokazuje na poziomie 30-60 l /na 100km ;/
nie wiem co zrobic koledzy pomozcie
dzis podlaczylem MFA do swojego golfa tylko ze spalanie mi pokazuje na poziomie 30-60 l /na 100km ;/
nie wiem co zrobic koledzy pomozcie
jest nowy nabytek VR6 niedlugo sie ukaże
Mój były golf III 1.8 PG G60 + Turbo Zapraszam !!
viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=88&t=260405&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
2 km

- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
crashmax, no to juz powinno dzialad poprawnie, bo na poczatku normalne ze jest wysokie, pozniej spada w miare jazdy..
sprobuj sprawdzic spalani chwilowe, przytrzymaj guzik od fukncji , przekrec zapłon , wroc kluczyk , znowu przejkrez na zapłon i zapal auto
pozniej na funckji 1,lub2 ( nie pamietam ) wciskajac gusik juz normalni ten boczny , bedzisz przelaczal funkcje, gdzies tam jest spalani chwilowe
jak nie na 1 , to na 2 ... ja jalowym powinno byc kolo 1 litra , no a podczas jazdy to zalezy opd buta
[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 7:43 pm ]
sprobuj sprawdzic spalani chwilowe, przytrzymaj guzik od fukncji , przekrec zapłon , wroc kluczyk , znowu przejkrez na zapłon i zapal auto
pozniej na funckji 1,lub2 ( nie pamietam ) wciskajac gusik juz normalni ten boczny , bedzisz przelaczal funkcje, gdzies tam jest spalani chwilowe

[ Dodano: Czw Lis 12, 2009 7:43 pm ]
tam masz na podcisni8enie jak w mk II, czy na pin jak w mk III ?duber pisze:w pasku firmowym tyle w na trasie non stop
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

niewiem niegrzebalem sie jeszcze z tym.narazie wymienilem cała stacyjke,wylacznik wstecznego(na linki),zamontowalem cb,pogrzebalem przy alarmie i module domykania,i teraz kolej na mfa.ale jak jade nim to przeraza mnie wynik 40-60 na sto.niewiem ile mam brac kasy na benzyne jak jade z 1000kmguti pisze:tam masz na podcisni8enie jak w mk II, czy na pin jak w mk III ?

Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 20:51 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
musialbys spojrzec na zawór na wezy od serwa hamulcowgo , do ssacego , tam podpinany jest wezyk ktory pozniej idzie do licznika... albo wezyk gdzies puszcza , albo spadł gdzies , no to cos w tn desen, albooo cos w licznikuduber pisze:kasuje resetuje wskazania ale i tak na 40 wskakuje.ale to chyba 89rok wiec na podcisnienia zapewne

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

u mnie wszystko juz trybi
:D srednie spalanie to 12 l
hehe i wszystko ok dzieki wielkie