Jakie pierścienie do golfa mk4 1.6 SR z 98r.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie pierścienie do golfa mk4 1.6 SR z 98r.
Witam tak jak w temacie jakie pierscienie najlepiej kupic do golfa mk4(moga byc linki)oraz ile trzeba kasiorki szykowac dla mechanika???
Re: Jakie pierścienie do golfa mk4 1.6 SR z 98r.
http://czesci-silnikowe.abc24.pl/default.asp?kat=19132luki0906 pisze:Witam tak jak w temacie jakie pierscienie najlepiej kupic do golfa mk4(moga byc linki)oraz ile trzeba kasiorki szykowac dla mechanika???
Ps.. Szukanie nie boli
Co do ceny - to zależy czy pojedziesz do fachowca z porządnym sprzętem czy gościa ,który Poldki składa pod wiatą..
Warto czasem zapłacić więcej i mieć spokój.
I ostatnie pytanie - skąd wiadomo ,że pierścienie masz do wymiany ?
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
chce wymienic pierscienie bo silnik olej mi bierze...niby nie duzo ale zawsze...w sumie mechanik mi tak poradził po ostatnim servisie jaki u niego robiłem...mial to naprawic ale nie udało mu sie(wymienił wtedy jakies uszczelki chyba pod zaworami)mialo to pomoc ale nic nie dało
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 12:11 przez luki0906, łącznie zmieniany 1 raz.
To coś słaby ten mechanik jak mu się nie udałoluki0906 pisze:chce wymienic pierscienie bo silnik olej mi bierze...niby nie duzo ale zawsze...w sumie mechanik mi tak poradził po ostatnim servisie jaki u niego robiłem...mial to naprawic ale nie udało mu sie(wymienił wtedy jakies uszczelki chyba pod zaworami)mialo to pomoc ale nic nie dało
Kup pierścienie - i smaruj do innego mechanika. Popytaj znajomych , może mają kogoś sprawdzonego..
Mam nadzieję ,że pomogłem. 3m się
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Co do wypowiedzi TAZa to ja kupiłem polskie primy do silnika ABD i już za nimi 1k km i nic sie nie dzieje, 0 ubytków oleju (10w40) także mój wujek ma w swojej "dwójce" i w 30tce primy i widzę że również nie narzeka,a są naprawdę nie drogie, ja płaciłem 100pln/kpl
Ostatnio zmieniony czw lis 12, 2009 18:01 przez piteR-ek, łącznie zmieniany 1 raz.