MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
Zamontowany zbiorniczek płynu spryskiwaczy w bagażniku, bo ten z przodu wywalam, wlot powietrza pod błotnik, idealne uszczelki drzwiowe, teraz trzeba drzwiami trzaskać nieco bo tak mocne są uszczelki, zakonserwowane wszystkie duperele, maluję śrubki i inne duperele żeby rdza nie miała czego się łapać i zjadać, błotniki przednie muszę tylko spolerować i nakładki polakierować błotników, a bez prądu to se w pistolet płucami mogę dmuchać. Na ten weekend nie wyjadę. Ralyye front na zimę zakładam bo kupiłem drugi za 400zł :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: , a ten co będzie i tak ubezpieczam. Brakuje mi czasu ale dam se radę. Na pożyczki latam do sadysty po jego F&I
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
jest kosa, obadałem na żywo i miażdży cyce, że tak powiem. Koseje założysz to bd prze kosa.
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Ma gadane
Bardzo ładnie Ci dwója wyszła !! Ale dawaj więcej fotek i musi tu być koniecznie jakaś dobra fela i mega gleba !!
Co się stało Gwiazdor z twoją czerwoną padaką ? Czemu usunięty temat ? ;/Gwiazdor pisze:Widziałem na żywo obmacywałem lakier...za felgi zje...TAZ powiedział że się poprawi.
Lakier nieźle wygląda.
Moje cabrio: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2090034#2090034
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.