szukam zdjęc mk3 z kierunkowskazami od mk2
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
szukam zdjęc mk3 z kierunkowskazami od mk2
witam,
szukam zdjęc mk3 z kierunkowskazami z przodu od mk2, tzn z oryginalnymi zderzakami ale miejsce oryginalnych kierunków zostało zaspawane i wstawione kierunki od mk2.
kiedyś widziałem w gazecie takiego mk3, koloru srebrnego, vr6, felgi 18'', klapa usa, i miał wstawione właśnie takie kierunki i pospawany zderzak przy kratkach, także wyglądem przypominający zderzak od mk2, i wyglądało to super - może ktoś ma jego zdjęcia? albo jakieś inne podobne?
szukam zdjęc mk3 z kierunkowskazami z przodu od mk2, tzn z oryginalnymi zderzakami ale miejsce oryginalnych kierunków zostało zaspawane i wstawione kierunki od mk2.
kiedyś widziałem w gazecie takiego mk3, koloru srebrnego, vr6, felgi 18'', klapa usa, i miał wstawione właśnie takie kierunki i pospawany zderzak przy kratkach, także wyglądem przypominający zderzak od mk2, i wyglądało to super - może ktoś ma jego zdjęcia? albo jakieś inne podobne?
Pozdrawiam
- morfeusz86r
- Forum Master
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: szukam zdjęc mk3 z kierunkowskazami od mk2
GT kwiecień 2003niooniek pisze:witam, kiedyś widziałem w gazecie takiego mk3, koloru srebrnego, vr6, felgi 18'', klapa usa, i miał wstawione właśnie takie kierunki i pospawany zderzak przy kratkach, także wyglądem przypominający zderzak od mk2, i wyglądało to super - może ktoś ma jego zdjęcia? albo jakieś inne podobne?
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 18:24 przez Mack., łącznie zmieniany 1 raz.
- Mack.
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niooniek, moim zdaniem wygląda to ciężko masywnie, ogólnie be no i te kierunki nie pasują do obłego juz przodu mk III.
jeszcze coś takiego robi firma Seidl, model Gladiator
model RS line
a to firmy Lumma, ale też przerobione na kierunek z mk II bo normalnie to tam jest miejsce na zwykły komplet do mk III
jeszcze coś takiego robi firma Seidl, model Gladiator
model RS line
a to firmy Lumma, ale też przerobione na kierunek z mk II bo normalnie to tam jest miejsce na zwykły komplet do mk III