Od razu pisze, ze nie mam problemu z zamarzajacymi zamkami

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dokładnie jak napisał kolega wyżej... problem będzie jak padnie Ci AKU w zimie-wtedy Ty będziesz szybkę wywalał z auta bez pomocy osób trzecichpoolak2006 pisze:Mi nic nie zamarza ... A co do zamków to jeszcze po lewej stronie możesz kluczyk włożyć ... Ale jak wywalisz wszystkie wkładki i padnie ci aku to co wtedy ? Możesz zamek wywalić tylko zabezpiecz to później jakoś rozsądnie ...
co masz na mysli piszac o wkladaniu kluczyka z lewej stronypoolak2006 pisze:Mi nic nie zamarza ... A co do zamków to jeszcze po lewej stronie możesz kluczyk włożyć ... Ale jak wywalisz wszystkie wkładki i padnie ci aku to co wtedy ? Możesz zamek wywalić tylko zabezpiecz to później jakoś rozsądnie ...
jeryk10 pisze:Nawet jak szybe wybijesz to drzwi od srodka nie otworzysz A co do wkladek zeby je zaslepic to bym nie proponowal poniewarz jak ktos zobaczy ze masz wkladki zaslepione a wie o co chodzi z tymi wkladkami to Ci go buchnie Kiedys otwieralem sasiadowi mk4 z taka wkladka zaslepiona czas otwarcia auta nie cala minuta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości