Bardzo proszę o sprawdzenie wykresu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Bardzo proszę o sprawdzenie wykresu
Witam dziś sprawdzałem swoje auto czyli Golfa MK 3 1.9 TDI 1Z czysta seria i wyszlo mi o 9 koni więcej to chyba dobrze i silnik jest w dobrym stanie. Co sądzicie o tym wykresie.
P.S Sorry za słabą jakość zdjęcie robione telefonem.
P.S Sorry za słabą jakość zdjęcie robione telefonem.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
dobrze kombinujesz.zooler86 pisze:Teraz myślę nad wtryskami i kompem nowym, potem jakiś wirus.
ps. Widze, ze na PB sie mierzyles
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 16:12 przez zaprzal, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
po co Ci nowy ,,komp''?zooler86 pisze:...kompem nowym...
Bilverksted i Trondheim - http://bilhobbyverksted.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
Varebil til leie i Trondheim - https://varebiltilleje.no/
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kompa zmieniac nie musisz ogarnie sie ten komp spokojnie z kazda przerobka, nawet VGT jak sie tuner pomeczy, mimo ze wiekszosc mowi ze 8'mio bitowiec to ....zooler86 pisze:Nie wiem czy kat jest. Przebieg to 211 tys. Teraz myślę nad wtryskami i kompem nowym, potem jakiś wirus.
wtryski to dobry kierunek na seryjnej turbinie wtryskach np z afn realne jest 135 ps
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Tak akurat mam tam praktykizaprzal pisze:ps. Widze, ze na PB sie mierzyles
I do tego zmierzam 135-150 PS.evolution pisze:wtryski to dobry kierunek na seryjnej turbinie wtryskach np z afn realne jest 135 ps
PS. Sorry za OT ale facet kazał poszukać na necie jakiegoś CX i dane techniczne do golfa 3.
Bo za tydzień będą mi potrzebne bo będą mierzyć od 0-100 i od 60-120.
Ostatnio zmieniony pn lis 09, 2009 17:34 przez zooler86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ale nigdy do końca perfekcyjnie nie bedzie obsługiwać kierownic....a 16bitwca jak wyrwiesz za 100-200zł a taki komp precyzyjniej i szybciej przelicza operacje w 1Z ect, a o kierownicach nie wspomne, wiec popieram zaprzalaevolution pisze:kompa zmieniac nie musisz ogarnie sie ten komp spokojnie z kazda przerobka, nawet VGT jak sie tuner pomeczy, mimo ze wiekszosc mowi ze 8'mio bitowiec to ....zooler86 pisze:Nie wiem czy kat jest. Przebieg to 211 tys. Teraz myślę nad wtryskami i kompem nowym, potem jakiś wirus.
wtryski to dobry kierunek na seryjnej turbinie wtryskach np z afn realne jest 135 ps
www.vagtune.pl tel. 502730289
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mirass, jesli nie precyzyjnie po kilkugodzinnym pomeczeniu sie nad softem jest stabilizowanie cisnienia na zakresie +/- 0.028 bar od zadanego to ja nie mam pytan.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT