bak wąż odpowietrzający
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
a może mi sie pomyliło z włąsnie tym zaworem zwrotnym ale do tego zaworu tez idzie jakiś węzyk ?? to moze zadan pytanie wysłałem na priv fotki tak ?? węgla aktywnego i tam idą dwa wężyki jeden do zaworka a drugi gdzie bo ja nie wiem 

Moja dziewczyna jest zazdrosna o mojego mkII :) Uważa ,że poświęcam mu wiecęj czasu niż jej :)
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
to widac pomyliłem grawitacyjny z zawokiem zwrotnym dobrze mówie bo sie juz troszkę zakręciłem
bardzo ciężko włożyć mi tam ten wężyk mozn ten zawór wyciągnąć lub odwrucić bo nawet nie ma jak tam reki włozyć bo słyszałem zeby założyć węzyk to trzeba ponoc bak odkręcać 

Moja dziewczyna jest zazdrosna o mojego mkII :) Uważa ,że poświęcam mu wiecęj czasu niż jej :)
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
aha dziękowac ślicznie
wszystko jasne tylko móie mam problem z założeniem tego weża głupiego
[ Dodano: 08 Lis 2009 22:00 ]
ajeszcze ja mam ten zawór odwrucony w przeciwną strone mogę go ustawić jakoś żeby mi było wygodniej go włożyć ??

ajeszcze ja mam ten zawór odwrucony w przeciwną strone mogę go ustawić jakoś żeby mi było wygodniej go włożyć ??
przez kompa , to Ci raczej nie pomogę
[ Dodano: 08 Lis 2009 22:02 ]
byle nie do góry nogami

[ Dodano: 08 Lis 2009 22:02 ]
Piterr9 pisze:aha dziękowac śliczniewszystko jasne tylko móie mam problem z założeniem tego weża głupiego
![]()
byle nie do góry nogami
- Piterr9
- Mały gagatek
- Kontakt:
jeszcze raz dziękuje za pomoc 

Ostatnio zmieniony ndz lis 08, 2009 23:05 przez Piterr9, łącznie zmieniany 1 raz.