1.8 AAM, wielki majster jakiś coś nagrzebał

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Pim
MK2 lover
MK2 lover
Kontakt:

1.8 AAM, wielki majster jakiś coś nagrzebał

Post autor: Pim » pt lis 06, 2009 08:14

Bry

*Kierunki udało mi się zlokalizować - przekaźnik miał uszkodzony i wsadzony w złe pole.

Kolesiowi w mk3 1.8 aam poszła pompa paliwa(zwarcie robi jak nic) i pojechał do wielkiego elektronika czy tam elektryka który zaczął wszystko rozbierać i narobił TROCHĘ bajzlu. Część udało mi się ogarnąć(ach ta możliwość podejrzenia do niemal identycznej instalacji u kumpla), ale nie chciało mi się już wczoraj więcej szukać i stąd moje pytanie do Was:

czy do szybra / regulacji(i podświetlenia regulacji - choć nie wykluczam że tam po prostu żarówka padła bo podświetlenie przycisku szybra działa) lusterek jest przekaźnik ?Czy może po prostu sam bezpiecznik(bezpieczniki wszystkie są ok) ?

Skąd zasilany jest szyber i regulacja lusterek?

Czy w drzwiach jest wtyczka czy przewody po prostu przechodzą w 'peszelku' ?

Moje Corrado G60 LC6U
Jetta mk3 GL 2.0 automatic
Vento GLX LC3U 1Z + 400 ohm ;)

Awatar użytkownika
Paweł Marek
V.I.P.
V.I.P.

Post autor: Paweł Marek » pt lis 06, 2009 09:17

jest wtyczka w słupku drzwi, i następna w samych drzwiach do lusterek. Co do szybra: skup się prosże i napisz zrozumiale o co biega, o działanie szybra czy podświetlenie bo nie mozna zrozumiec. Na wstępie sprawdź bezpiecznik 21 i wszystkie pozostałe.

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

Awatar użytkownika
Pim
MK2 lover
MK2 lover
Kontakt:

Post autor: Pim » pt lis 06, 2009 11:42

Paweł Marek pisze:jest wtyczka w słupku drzwi, i następna w samych drzwiach do lusterek. Co do szybra: skup się prosże i napisz zrozumiale o co biega, o działanie szybra czy podświetlenie bo nie mozna zrozumiec. Na wstępie sprawdź bezpiecznik 21 i wszystkie pozostałe.
skupić byłem się przed chwilą ;)

Nie działa ani szyber ani regulacja lusterek. W reg. lusterek nawet podświetlenia nie ma - a w szyber dachu jest. Nie lubię się powtarzać.

Oczywiście bez stresów :okej:
Ostatnio zmieniony pt lis 06, 2009 11:48 przez Pim, łącznie zmieniany 1 raz.

Moje Corrado G60 LC6U
Jetta mk3 GL 2.0 automatic
Vento GLX LC3U 1Z + 400 ohm ;)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”