Przewody wysokiego napiecia Golf 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przewody wysokiego napiecia Golf 3
Witam
Temat zaczne dosyc dziwny ale mam na dzieje ze to komus pomoze
otoz jak wszyscy wiemy markowe przewody wysokiego napiecia do Golfa 3 nie sa ze specjalnie tanie
moze ktos z was orientuje sie od jakiego innego samochodu przewody beda pasowaly do tego wlasnie Golfa
glownie chodzi tu o dlugosc i odpowiednie zakonczenia bo w sumie czym innym roznia sie takie przewody
ja sam wyczytalem ostatnio ze do silnika ABD pasuja kable od kilku modeli Seata, Polo oraz Skody Octawii 1,6 combi jak sie nie myle i te do Skody kosztuja znacznie mniej niz do Golfa nie wiedziec czemu
otoz jak wszyscy wiemy markowe przewody wysokiego napiecia do Golfa 3 nie sa ze specjalnie tanie
moze ktos z was orientuje sie od jakiego innego samochodu przewody beda pasowaly do tego wlasnie Golfa
glownie chodzi tu o dlugosc i odpowiednie zakonczenia bo w sumie czym innym roznia sie takie przewody
ja sam wyczytalem ostatnio ze do silnika ABD pasuja kable od kilku modeli Seata, Polo oraz Skody Octawii 1,6 combi jak sie nie myle i te do Skody kosztuja znacznie mniej niz do Golfa nie wiedziec czemu
to że tak powiem sam sobie odpowiedziałeś, wystarczy wżiąść jaden kabel(a w reszczie zmierzyć długość) i udać się do sklepu na pewno coś dobierzeszmaverik pisze:ja sam wyczytalem ostatnio ze do silnika ABD pasuja kable od kilku modeli Seata, Polo oraz Skody Octawii 1,6 combi jak sie nie myle i te do Skody kosztuja znacznie mniej niz do Golfa nie wiedziec czemu
[ Dodano: 06-02-20, 18:51 ]
tylko nie kupuj najtańszych, no i żeby były silikonowe(nie twardnieją na zimnie)
...
A ja robię inaczej zbieram stare ale markowe przewody od ludzi którzy przyprowadzili brykę z niemiec i w szale twórczym wymieniają co się da na nowe. One są rozbieralne mam na myśli to że tam fajki są wykręcane a z fajek są zdejmowane gumki. Myję wszystko w benzynie ekstrakcyjnej wymieniam ewentualne popękane lub wypalone fajki i mam super przewody. Lepsze jak nowe podruby w stylu JAN MOR.
Masz rację to nir tak chop ale czasami coś tam wpadnie w ręce przecież wszystcy mamy znajomych a oni znajomych wystarczy ci na zapas 2-3 fajki i masz zapas na lata. Wystarczy raz na rok wszystko rozebrać sprawdzić i umyć.
[ Dodano: Pon Lut 20, 2006 20:01 ]
A no i giełda tam czasami mają takie szrociwo. Byłem wczoraj w Słomczynie ale zmokłem no i ten korek
[ Dodano: Pon Lut 20, 2006 20:01 ]
A no i giełda tam czasami mają takie szrociwo. Byłem wczoraj w Słomczynie ale zmokłem no i ten korek
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Przewody wysokiego napiecia Golf 3
kombinuje teraz zestaw kabli beru do silnika abd(ty masz chyba taki model), jka beda ok to ci podam namiary do goscia cena ok 110maverik pisze:Witam
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<