MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
showtime, No ladnie juz ten tyl wyglada . Czekam na fotki z przodem i zarzuc S-Line'y na chwile, poki pogoda ladna . A dach jak chcesz robic, folia, czy malowanie :> ?? Bo tez to rozkminiam . I chcialem sie dowiedziec, jak temat kabla i RKM w FIS, ogarnales juz cos ??
Aha i wielkie dzieki za info na temat anteny z Norauto, juz zakupiona i dodatkowo pomalowana na czarny mat . Dodatkowo fajnie wyszedl mod ze znaczkiem tylnim w kolor czarno-srebrny, podesle Ci pozniej fotki .
Aha i wielkie dzieki za info na temat anteny z Norauto, juz zakupiona i dodatkowo pomalowana na czarny mat . Dodatkowo fajnie wyszedl mod ze znaczkiem tylnim w kolor czarno-srebrny, podesle Ci pozniej fotki .
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kywak, dach zgodnie z planem wiosennym bedzie oklejany czarną, wylewaną folią. Moze nawet lepiej ze na wiosne bo bedzie cieplej i moze folia sie lepiej sklei i dostosuje do dachu. Niestety nie wyrobilem sie finansowo w tym sezonie, bo trafily sie okazyjnie koła od Gumisia i to stało sie priorytetem.
Później skoro pojawily sie kola to przydalo sie go tez posadzic, no i tak pojawil sie kolejny wydatek na sprezyny... doslownie studnia bez dna.
Co do MFA to nie mialem z tym jeszcze do czynienia niestety i nie pomoge.
pyro, jutro rano wrzuce fotki jak siadł przód. Jade do warsztatu na 8.00 rano.
A tutaj jeszcze znalazłem jedno zdjęcie na 18", ostatnie zrobione przed założeniem zimy:
No i wysprzątany środeczek:
I jeszcze jedno pytanie. Gumis kupił opalarke i zastanawiam sie nad zerwaniem wszystkich znaczków z tylnej klapy i zrobienie z niego "no label" z tyłu.
Co Wy na to?
Później skoro pojawily sie kola to przydalo sie go tez posadzic, no i tak pojawil sie kolejny wydatek na sprezyny... doslownie studnia bez dna.
Co do MFA to nie mialem z tym jeszcze do czynienia niestety i nie pomoge.
pyro, jutro rano wrzuce fotki jak siadł przód. Jade do warsztatu na 8.00 rano.
A tutaj jeszcze znalazłem jedno zdjęcie na 18", ostatnie zrobione przed założeniem zimy:
No i wysprzątany środeczek:
I jeszcze jedno pytanie. Gumis kupił opalarke i zastanawiam sie nad zerwaniem wszystkich znaczków z tylnej klapy i zrobienie z niego "no label" z tyłu.
Co Wy na to?
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 21:00 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, wlasnie ostatnio mnie meczy opcja wymiany kierownicy na tą ze sport edition trójramienną na zegary kupe kasy bym musial wydac a to narazie jest nierealne
Poza tym juz mam 1/2 FIS od Grega tylko musze odebrac od niego a nie mam na to czasu niestety teraz
Poza tym juz mam 1/2 FIS od Grega tylko musze odebrac od niego a nie mam na to czasu niestety teraz
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Logo VW by zostało z tyłu bo tam jest zamek (choc mam otwieranie klapy z pilota) to i tak sie zamek czasem przydaje. Chodzi o zdjecie tylko napisów literowych
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No to wywalaj czym prędzej! Tylko z tą opalarką uważaj, wystarczy zwykła suszarka, ja tak zrobiłemshowtime pisze:Chodzi o zdjecie tylko napisów literowych
a tą twoją obecną kierę łatwo jest podłączyć?
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 22:09 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
KonradzikIV, musze jechac osobiscie zeby przekodowac immo no i podlaczyc to wszystko z jego pomocą mimo tego ze w elektryce siedze nie robilem jeszcze tego nigdy i chcialbym sie poduczyc od eksperta
EDIT:
EDIT:
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Musisz miec sterownik do tej kiery... duza kasa niestety, uzywki do trafienia po ok 300-400 zl. Ja o tym nie wiedzialem jak zmienialem na poczatku - myslalem ze wloze i zadziala.
Choc i tak lepiej sie nia prowadzi niz plastikową ale skoro Variant dostal zacięcia sportowego ostatnio to z rodzinnego czas go zrobic na sport-edition
Choc i tak lepiej sie nia prowadzi niz plastikową ale skoro Variant dostal zacięcia sportowego ostatnio to z rodzinnego czas go zrobic na sport-edition
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---