A na wiosnę 14x9" i ile się da w dół...

A jeśli chodzi o dostępne tanie gwinty - MTSa zdecydowanie odradzam - mój kit 80/60 był twardszy... TA ma fajny przód, tył to samo co MTS..
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Nie kminie czemu odradzasz ? Ja smigam na MTS-ie i sobie akurat chwale, nie jest jak beton da sie w miarę komfortowoKowal_ pisze: ....
A jeśli chodzi o dostępne tanie gwinty - MTSa zdecydowanie odradzam .....
Bo jest kiepski, raz, że pomimo tego że jest miękki to słabo wybiera nierówności, dwa na co mi gwint, który jest miększy od kita którego miałem? Włóż sobie szersze koło i spróbuj jakąś sensowniejszą glebe ustawić to się rozczarujesz, a gwint jest do glebowania, no chyba, że ktoś kupuje po to by się lansować "jeżdżę na gwincie".piru pisze:Nie kminie czemu odradzasz ?
a co to za sztuka wyciągnąć nadkola i włożyć szerokie koło?luki07 pisze:bez wyciagania nadkoli czy z wyciagnietymi Kowal_
Bzdura. Poczytaj sobie posty Kri$, chociaż jeden, który miał i wie o czym mowa.luki07 pisze:wlasnie dla mnie "lansowaniem" a raczej glupota jest zakladanie kolek 9 cali bez wyciagania nadkoli na auto z gwintem ktore wiadomo przy wiekszych nierownosciach beda tarly i pozniej gadanie "bo ten gwint jest za miekki bo mi tyl dobija na nierownosciach"
Jak to się nie mieszczą, Steffany wyżej nawet nie wystawały mi poza obrys samochodu (pakiet G60). Powiedz mi gdzie jest jakikolwiek sens kupowania szerszego koła po to żeby poszerzać auto i koło się nadal chowało i nie wypełniało nadkoli tak jak się tego oczekuje?luki07 pisze:Kri$ czy zakladajac na auto kola ktore nie mieszcza sie oczekiwales ze nie bedzie Ci tarlo?
To co piszesz jest totalnie bez sensu.wiec albo zakladasz szeroki felunek zeby miec i godzisz sie z tym ze bedzie przycieralo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości