małe problemy...

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

kudelat
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

małe problemy...

Post autor: kudelat » ndz lis 01, 2009 11:10

Witam panowie od niedawna jestem posiadaczem golfa mk1 karman 1.8 gti cabrio z 91 roku... nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi na moje problemy wiec zakładam nowy temat... a mianowicie z samego rana samochod ma problemy z odpaleniem a jak odpali tak przez chwile idzie jak by tylko na dwa gary szedł... jakie moga być tego powody... i w ktorym miejscu reguluje sie obroty w tym silniku... nie wiem dlaczego ale ma cały czas ok 1500 obrotów poprzedni włąsciciel tak jezdził i nic z tym nie robił... i jeszcze takie proste pytanie jakie oznaczenie ma ten silnik bo nigdzie nie moge znaleść??

ArturC
Mały gagatek
Mały gagatek

kod

Post autor: ArturC » ndz lis 01, 2009 11:31

zrob fote silnika to podam kod . MOZE BYL PODMIENIANY MOTOREK I GRATKI NIE WSPOLPRACUJA

oskar

kudelat
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: kudelat » pn lis 09, 2009 19:03

Obrazek to jest fotka tego silnika z góry dzieki za pomoc :bigok:

[ Dodano: 17 Lis 2009 08:53 ]
Widzę panowie ze nikt nie był w stanie pomóc :goof: no cuż tródno sam sobie poradziłem... co do obrotów to okazało sie ze śruba na przpustnicy odpowiadająca za dawke powietrza była poluzowana... a co do palenia to mam urwany przewód od kostki ktora idzie do takiego "wspomagacza" ktory przy rozruchu samochodu daje dodatkową dawke paliwa...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”