Oświetlenie panelu ogrzewania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Oświetlenie panelu ogrzewania
Witam!
Mam taki problem, mianowicie przestały mi sie podswietlać pokrętła od ogrzewania w MK4.
Czy mial juz ktos podobny problem? Jak to rozebrać krok po kroku? Co może być przyczyną? Przepraszam ale uzywając szukajki nieznalazlem podobnego tematu.
Czy ktoś pomoże?
Z góry dzieki!
Pozdrawiam!
Mam taki problem, mianowicie przestały mi sie podswietlać pokrętła od ogrzewania w MK4.
Czy mial juz ktos podobny problem? Jak to rozebrać krok po kroku? Co może być przyczyną? Przepraszam ale uzywając szukajki nieznalazlem podobnego tematu.
Czy ktoś pomoże?
Z góry dzieki!
Pozdrawiam!
szmatka(ręcznik), kombinerki-szczypce cieńkie - wyciągasz pokrętło (środkowe) przez ręcznik(aby nie porysować), ukazuje Ci się żaróweczka w głebi, delikatnie wyciągasz by nie skruszyć, kupujesz ASO koło 10PLN, alledrogo sklepy z elektroniką dużo taniej i składasz w odwrotnej kolejności, polecam wkładać przez ręcznik papierowy ściskając delkiatnie
SOPELIX ciekawy temat poruszyłeś, sam przez 4 lata latałem bez podświetlenia tych pokręteł bo myślałem,że tak powinno być--oświeciłeś mnie Środkowe pokrętło na bank da się wyciągnąć,za nim jest żarówka. Ja sobie właśnie wymieniłem(koszt żarówki 1zł) i śmiga
AXEL_1 może coś jest nie tak ze stykami przy tej żarówce, zdejmij pokrętło i sprawdź.Trochę tam mało miejsca do grzebania...dobrze,że jestem chirurgiem
AXEL_1 może coś jest nie tak ze stykami przy tej żarówce, zdejmij pokrętło i sprawdź.Trochę tam mało miejsca do grzebania...dobrze,że jestem chirurgiem
Ostatnio zmieniony pn paź 26, 2009 16:51 przez dabek, łącznie zmieniany 1 raz.
Taa...Szczególnie że trzy dni temu już ktoś poruszył ten ciekawy temat:dabek pisze:SOPELIX ciekawy temat poruszyłeś
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... t=#3302788
A wcześniej jeszcze ktoś i jeszcze ktoś...
Rzeczywiście.Jednak ja nie siedzę 24h na tym forum,a akurat dziś ten post wpadł mi w oko bo był na pierwszej stronie. Sprawdziłem w swoim aucie i dopisałem co z tego wyszło. Ciebie to może nudzić, ważne że zainteresowani wiedzą ocb . PzdrTaa...Szczególnie że trzy dni temu już ktoś poruszył ten ciekawy temat
- FURMAN TDI
- Użytkownik
Axel 1 mam podobny problem - raz sie świeci raz nie, jednak u mnie stukanie nie wł.usługi mam zamiar sie zabrać za to jak tylko znajde czas.
Ostatnio zmieniony śr paź 28, 2009 14:42 przez FURMAN TDI, łącznie zmieniany 1 raz.