Centralny zamek Seat Ibiza '05

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
WRHZ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Centralny zamek Seat Ibiza '05

Post autor: WRHZ » pt paź 30, 2009 23:47

Witam serdecznie kolezanki i kolegow mam pytanko male ( przegladalem juz forum seata i nic ciekawego nie znalazlem) mianowicie zakupilem niedawno Ibize z 2005 roku i jest problem nastepujacy przy otwieraniu drzwi ( pilot ) nie za kazdym razem sie otworzy bagaznik i/oraz drzwi pasazera czasem musze kliknac 2-3 razy jeszcze zeby sie otworzyly ( zamyka sie za 1 razem) gdzie szukac przyczyny?? Oraz moje pytanie na jakie zmienic kodowanie zeby wylaczyc funkcje automatycznego ryglowania drzwi po przekroczeniu pewnej predkowsci. z gory wielkie dzieki

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: jeryk10 » pt paź 30, 2009 23:53

Z dzwiami pasazera to jest normalka w tych modelach musisz poprostu jeszcze raz nacisnac pilot na otwarcie i drzwi pasazera sie otworza A z bagaznikiem to nie wiem bo tego nie doswiadczylem ale moze tak tez pewnie jest

Awatar użytkownika
WRHZ
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: WRHZ » pt paź 30, 2009 23:56

Normalne by bylo jakby za 2 nacisnieciem sie otwieraly ( bo takie kodowanie tez jest) ale czasem musze 3-4 nadusic zeby zaskoczyly drzwi..

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”