Malowanie błotników, metalic. Jaka +/-cena??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Malowanie błotników, metalic. Jaka +/-cena??
Tak jak w temacie. Ktoś może oriętuje się ile może kosztować dobranie lakieru z klapki, i pomalowanie nim przednich błotników?? Dodam że kolor to nie wiadomo co raz baaardzo ciemny niebieski raz czerny a innym razem nawet zielony
Nie powiem że jestem trochę zaskoczony, no ale mam już jakiś pkt odniesienia. W sumie Jak sie policzy koszta materiałów to nie wychodzi tak sporo...
P.S. Prosił bym też innych użytkowników, żeby powiedzieli jak u nich bylo z malowaniem elementów.
P.S. Prosił bym też innych użytkowników, żeby powiedzieli jak u nich bylo z malowaniem elementów.
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2009 18:07 przez Fazus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no wiesz za 300 tez polakierujesz, tylko kwestia tego jak to będzie zrobione i czy w ogóle ten lakier będzie sie trzymał choć te pare miesięcyArti4-92 pisze:Znajomi mi mowili że to kwestia 300 zl z środkami, no ale ty tu jesteś lakiernikiem, dlatego posłucham sie ciebie .
jeśli chodzi o lakierowanie to w większości przypadków cena przekłada sie na jakość