hmmm w takim razie zapłon ? moze odpal z 1 kablem sciagnietym i załóż tam jakąś swiece,ktoś niech patrzy,czy cały czas jest iskra...majekMK2 pisze:to nic auto odpali i tyle gasnie odrazu
nie podmieniłbys ECU z PF Radka z Jaworza(koło BB)?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czegoś nie kapuję plus na wtryski jest stały po przekaźniku pompy, a ECU podaje impulsy masowe, więc co, masa z ECU jest cały czas skoro sam plus z aku je uruchomił?majekMK2 pisze:odciął izolacje od plusa kostki wtrysków
zapłon na jutro jestm ugadany zobacze jak wyreguluje iskra jest nonstopgacus pisze:to nic auto odpali i tyle gasnie odrazu
hmmm w takim razie zapłon ? moze odpal z 1 kablem sciagnietym i załóż tam jakąś swiece,ktoś niech patrzy,czy cały czas jest iskra...
nie podmieniłbys ECU z PF Radka z Jaworza(koło BB)?
no dokladnie uruchomił je dopiero jak połaczył plus z aku bezposrednio i wtedy tez pompy sie uruchomiły wiec wychodzi na to ze moze sterownik uwalony??Paweł Marek pisze:czegoś nie kapuję plus na wtryski jest stały po przekaźniku pompy, a ECU podaje impulsy masowe, więc co, masa z ECU jest cały czas skoro sam plus z aku je uruchomił?
musiałbym popatrzeć przekaźnik inny musiałem wstawić jeden od pomp zostawiłem 67 co był ten sam co w RP i wstawiłem dodatkowo 30 w pin 3 a w pin 12 przekaźnik właśnie 67 zostawiłem co w RPPaweł Marek pisze:albo sterownik albo przekaźnik od pomp i wtrysków, ja bardziej stawiałbym na jakiś błąd podpięcia prezekaźnika pomp ale wszystko trzeba brać pod uwagę, najlepioej było sprawdzić czy z ECU wychodzi prąd sterujący na ten przekaźnik - już po uruchomieniu silnika tą metodą podawania napięcie bezpośrednio na plus wtrysków
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 103 gości