zgadzam siędaniel1d pisze:moc wyjdzie większa ale i tak według mnie się nie opłaca uturbiać r32.

no własnie, Daniel chyba zbada wytrzymałość seryjnego dołuaw69 pisze:Danielu jakis remap robiliscie po zmianie kolektora ? Dmuchneliscie mu z 1,5 bara

Moderator: G0 Karcio
zgadzam siędaniel1d pisze:moc wyjdzie większa ale i tak według mnie się nie opłaca uturbiać r32.
no własnie, Daniel chyba zbada wytrzymałość seryjnego dołuaw69 pisze:Danielu jakis remap robiliscie po zmianie kolektora ? Dmuchneliscie mu z 1,5 bara
to mnie teraz zaskoczyles .. jezeli faktycznie wytrzymaja 500km to nie ma potrzeby kucia motorucowboy pisze:korby w 2.8 sa takie same jak w R32, a Patryk z compsportu zeznał wg niego że R32 wytrzymuje 550KM@600NM
Tylko dlaczego w swojego nie pompuje 1.5bara ?cowboy pisze:korby w 2.8 sa takie same jak w R32, a Patryk z compsportu zeznał wg niego że R32 wytrzymuje 550KM@600NM
dokladnie ... tak samo jak niby w 1,8t nie trzeba robic glowicy na 400km ..a ja w swoim bede robil bo nie chce miec niemilej niespodzianki na zakutym motorze , po prostu narobily by sie duze kosztadaniel1d pisze:Dużo osób mówiło że kolektor wybuchnie powyżej 0.7B a u mnie było 1.1 i dawał radę więc z tym co inni mówią to różnie może być.
Rozumiem cie i wiem o co chodzi..ale mysle ze problem sprzegla i tak cie nie ominie bo przy takich startach jak Twoje to ono za dlugo nie pociagnie ,a 500km lub min wiecej mysle ze bedzie idealnie dla tego silnika .. pewnie czasu i tak jakos ekstremalnie nie poprawisz ... no chyba ze nitro zostanie dalej na pokladzie ... musisz cos myslec bo na forum racing tych esiakow sie narobilo co maja 500+ lub prawie 500daniel1d pisze:Myślałem o tym..Tylko że zaraz pojawi się pewnie problem z sprzęgłem przypominam że sprzęgło jest seryjne od R32.ps . Daniel zapodaj korbybo wydaje mi sie ze o tloki nie musisz sie obawiac do 500km
Już zrobiłem na ni jakieś 5tyś i dalej się twardo trzymaRafalek114 pisze: Rozumiem cie i wiem o co chodzi..ale mysle ze problem sprzegla i tak cie nie ominie bo przy takich startach jak Twoje to ono za dlugo nie pociagnie ,
muszę stanąć na kresce z którymś i zobaczyć jak będzie wyglądać wyścig.Rafalek114 pisze:musisz cos myslec bo na forum racing tych esiakow sie narobilo co maja 500+ lub prawie 500
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości