oświetlenie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
oświetlenie
Witam.
jaka żarówka oświetla popielniczkę??
i jeszcze jedno pytanko czy żarówki rurkowe to wszystkie są te same (chodzi o rozmiar) 36mm
MK4 2001r 1.9 tdi
pozdrawiam i dziękuje za pomoc :mk4:
jaka żarówka oświetla popielniczkę??
i jeszcze jedno pytanko czy żarówki rurkowe to wszystkie są te same (chodzi o rozmiar) 36mm
MK4 2001r 1.9 tdi
pozdrawiam i dziękuje za pomoc :mk4:
-
- Forum Master
-
- Forum Master
bo chce wymienić wszystkie żarówki w kabinie na diodowe i pytam dlatego pytam jakie dł. się znajduja dzięki za pomoc
tak przy okazji przepaliła mi się żarówka w schowku no i wyciąłem to wszystko elegancko i włożyłem nową i nie świeci czy jest jakiś specjalny montaż tej lampki?? wyciągnięta wygląda tak:
ten czarny dinks tak jakoś śmiesznie lata ;|
tak przy okazji przepaliła mi się żarówka w schowku no i wyciąłem to wszystko elegancko i włożyłem nową i nie świeci czy jest jakiś specjalny montaż tej lampki?? wyciągnięta wygląda tak:
ten czarny dinks tak jakoś śmiesznie lata ;|
-
- Forum Master
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
żarówka to żarówka a dioda to dioda...i zapewne spotkasz się z problemem o którym pisze poolak2006luklen pisze:jak nie gasną ? przecież chyba żarówka to żarówka tylko zamiast żarnika są diody....
Co do rozmiaru żarówki to chyba najłatwiej wyciągnąć i zmierzyć...a nie zadajesz podchwytliwe pytania:P
-
- Forum Master
hy to nie wiedziałem o tym dzięki za info...
a tak przy okazji bo szkoda zakładać nowy temat:
przepaliła mi się żarówka w schowku i wyciąłem to wymieniłem i dalej nie świeci. (bezpiecznik jest ok) czy jest jakiś specjalny montaż tej lampki??
tak to wygląda jak wyjąłem
a tak przy okazji bo szkoda zakładać nowy temat:
przepaliła mi się żarówka w schowku i wyciąłem to wymieniłem i dalej nie świeci. (bezpiecznik jest ok) czy jest jakiś specjalny montaż tej lampki??
tak to wygląda jak wyjąłem
Ostatnio zmieniony czw paź 29, 2009 13:24 przez luklen, łącznie zmieniany 1 raz.