[mk3]Filtr paliwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk3]Filtr paliwa
Witam pytanie dosc banalne jednak nie jestem pewien wiec pytam. Czy jest jakis okreslony czas co ile powinno sie wymieniac filtr paliwa? A moze powinno sie go wymieniac razem z filtrem oleju podczas wymiany oleju? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 13:20 przez tommy117, łącznie zmieniany 1 raz.
ZARABIANIE PRZEZ INTERNET !!!
Wejdź na http://tommy.thc.fm.interia.pl/ i dowiedz się więcej!
Wejdź na http://tommy.thc.fm.interia.pl/ i dowiedz się więcej!
Bula88 a ja u siebie wymieniłem tylko raz i mam spokój.To zależy jak kto chce tak zmienia.
Zależy tez od wachy czy tam ropy.choć ja Dieselów nie trawie.Źle mi się kojarzą po tym jak zobaczyłem jak wójas paskiem 1.9D(only D nie TD ani TDI) targał prawie a czasem i 2 tony.
Wierzcie albo nie ale pasek szedł.póżniej miał zawieche do roboty a wójas i tak tak targał.No i wkońcu silnik zaczął grać a raczej żempolić.Więc wlał czegoś pokleił i popchnął jakiemuś biednemu leszczykowi(dodam że elektryka w kabinie mu się zapaliła) ale pokleił izolacją i poszło.
Dlatego wiem co ludzie u nas na pomorzu robią z DIeselami VW bo to nie wyjatek.
Ale zjechałem z tematu przepraszam chodzi mi o to że bałbym się kupić np paska w Dieselu.
Ale i tak was lubię.Bo wiem że wy byście tego nie zrobili swoim VW-kom.
[ Dodano: Nie Lut 19, 2006 12:13 ]
Targał na przyczepce dodam że próbował tzw "tańsze rozwiązania z olejem ale z opałowym" ale dał se spokój na szczęście.
Zależy tez od wachy czy tam ropy.choć ja Dieselów nie trawie.Źle mi się kojarzą po tym jak zobaczyłem jak wójas paskiem 1.9D(only D nie TD ani TDI) targał prawie a czasem i 2 tony.
Wierzcie albo nie ale pasek szedł.póżniej miał zawieche do roboty a wójas i tak tak targał.No i wkońcu silnik zaczął grać a raczej żempolić.Więc wlał czegoś pokleił i popchnął jakiemuś biednemu leszczykowi(dodam że elektryka w kabinie mu się zapaliła) ale pokleił izolacją i poszło.
Dlatego wiem co ludzie u nas na pomorzu robią z DIeselami VW bo to nie wyjatek.
Ale zjechałem z tematu przepraszam chodzi mi o to że bałbym się kupić np paska w Dieselu.
Ale i tak was lubię.Bo wiem że wy byście tego nie zrobili swoim VW-kom.
[ Dodano: Nie Lut 19, 2006 12:13 ]
Targał na przyczepce dodam że próbował tzw "tańsze rozwiązania z olejem ale z opałowym" ale dał se spokój na szczęście.