tylne glosniki wbudowane w drzwi jak wlaczyc
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tylne glosniki wbudowane w drzwi jak wlaczyc
witam
moj mk 4 posiada z tylu fabryczne glosniki w drzwiach czy aby onegrly musszee miec wzmacniacz?
z przodu posiaddam 4 glosniki i graja
moj mk 4 posiada z tylu fabryczne glosniki w drzwiach czy aby onegrly musszee miec wzmacniacz?
-
- Forum Master
Re: tylne glosniki wbudowane w drzwi jak wlaczyc
Z przodu masz 4 głośniki ??perki pisze:witam
radio to wytrzyma ? posiadam alpine z wbudowanym wzmacniaczem 45 WDariuszK pisze:wiec wyglada na to ze sa odlaczone, byly podlaczone do wzmacniacza wiec teraz podlacz do radia bezposdernio, najpierw bym zajrzal do drzwi dla pewnosciperki pisze:tak 3 drzwi . z tylu sa normalnie wbudowane glosniki. poki ppoprzedni wlasciciel mial wzmacniacz to graly
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
perki pisze:z tylu fabryczne glosniki w drzwiach
perki pisze:tak 3 drzwi
ani trochę nie przypomina to ori instalacji:)perki pisze:z przodu mam nad nawiewami na kokpicie
Coś kombinujesz
Radzę najpierw sprawdzić dla pewności czy masz z tyłu te głośniki, później ewentualnie zobacz gdzie idą kable od nich i następnie podłącz je do radia...
- luki24
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja tez mam z przodu cztery głośniki po jednym w drzwiach i po jednym w osłonie wewnętrznej śrub mocujących lusterka boczne. Jeśli kolega twierdzi że ma te głośniki to chyba mówi prawdę. Nie wiesz tylko gdzie poprzedni właściciel auta miał wzmacniacz jeśli w bagażniku to musisz przewody pociągnąć do przodu podłączyć do radyjka i z pewnością to podziała. Każde radio z wyjściem na 4 gł to wytrzyma.