Witam
Tak jak w temacie urwałem ja podczas mycia samochodu
Patrzyłem na allegro można kupić ta cześć za ok 30 zł ale się zastanawiam może uda sie to skleić tyllko nie wiem jak wyciągnąć ten panel trzeba ściągać boczek od drzwi ??
Prosił bym o instrukcje jak wyciągnąć ten sterownik.
Urwana gałka od sterowania lusterkami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chyba bardziej opłaci Ci się kupić nowy sterownik na allegro niż paprać się klejem. Też kiedyś to urwałem i wymieniłem na nowe.Poza tym na forum jest podobny wątek i koledzy pisali,że klejenie nic nie daje bo za chwilę ta gałka znów odpadnie. Kup sobie nowy sterownik. Wymiana jest bardzo prosta, nie trzeba zdejmować boczku, wystarczy delikatnie podważyć śrubokrętem/nożykiem ten sterownik i sam wyskoczy z zaczepów.Potem tylko wypinasz przewód z kostki i podpinasz nowy sterownik Pzdr.
Tak się składa ,że jeszcze go nie kupiłem nachwile miałem naprawiony ale już czas na zmianę.
Na allegro są tylko takie co maja jeszcze pozycje ogrzewania lusterek ja miałem w tym miejscu poprostu blokadę. Co z robić kupić ten z podgrzewaniem będzie ten sterownik u mnie działał czy szukać takiego samego jak miałem ?
Na allegro są tylko takie co maja jeszcze pozycje ogrzewania lusterek ja miałem w tym miejscu poprostu blokadę. Co z robić kupić ten z podgrzewaniem będzie ten sterownik u mnie działał czy szukać takiego samego jak miałem ?