zmiana softu 1z
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
zmiana softu 1z
Witam wszystkich,
w moim golfie siedzi sterownik 028 906 021 BF. Mam dostep do gotowych softow ale glownie do 028 906 021 C. Chcialbym je sprawdzic u siebie ale chcialbym sie dowiedziec czy moge do mojego sterownika wlozyc mapy od tego z koncowka C? Gdzies wyczytalem, ze jeden jest zamiennikiem drugiego ale nie pisalo nic odnosnie tego czy programy sa jednakowe.
w moim golfie siedzi sterownik 028 906 021 BF. Mam dostep do gotowych softow ale glownie do 028 906 021 C. Chcialbym je sprawdzic u siebie ale chcialbym sie dowiedziec czy moge do mojego sterownika wlozyc mapy od tego z koncowka C? Gdzies wyczytalem, ze jeden jest zamiennikiem drugiego ale nie pisalo nic odnosnie tego czy programy sa jednakowe.
[img]http://images41.fotosik.pl/144/f7d3c04826739370.jpg[/img]
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
a co kolego modyfikowales? moze opisz to bo sam bym cos pomodzilringel pisze:Ja u siebie wolałem sam zmodyfikować progr. niż wgrywać jakis szajs
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
podpinam się do tematu....napisz jakim programem robiłes zmiany w sofcie i może dokładnie napisz co konkretnie jakie wartości zmieniłeś
grunt to myslec, probowac i sie nie przejmowac!
Obecnie
VW Golf MK5 1.4 tsi GT R-Line 2008rok VW Caddy MK2 1.9TDI 230bosio ,pompka 11, Big IC, kolektor AVX, wydech i wiele innych-ciągłe modernizacje konca niewidać
Audi a4 b5 avant AFN-wół roboczy
Obecnie
VW Golf MK5 1.4 tsi GT R-Line 2008rok VW Caddy MK2 1.9TDI 230bosio ,pompka 11, Big IC, kolektor AVX, wydech i wiele innych-ciągłe modernizacje konca niewidać
Audi a4 b5 avant AFN-wół roboczy
Za dużo pisania i tłumaczenia, kolega ander dał kilka fajnych wsadów zmodyfikowanych. Każdy by chciał, żeby mu wszystko podali na tacy. Porównaj sobie wsady z oryginałem, jak jesteś kumaty sam wyciągniesz wnioski. Poza tym poczytaj literaturę, jak działa silnik, będziesz wiedział co jak wpływa na prace tdi-ka.stach47 pisze:podpinam się do tematu....napisz jakim programem robiłes zmiany w sofcie i może dokładnie napisz co konkretnie jakie wartości zmieniłeś
Pozdro
zmiana softu 1z
A ja sie podpinam do tematu,tylko sam nie wiem jak to sie robi ...jesli jest ktos kto sie zna prosilbym bym o jakis kontakt ,wymienilem juz w swoim pasku wtryski na 216 ,jak sprzedam turbo wsadze pasujace vnt tylko bedzie potrzebny mi jakis magik co to wszystko zestroji,jak narazie moj pasek ma 120 kucykow i 282 Nm przy 2350 obrotach,tylko kopci... cus moj tjuner nie ogarnia tematu:(
Sprzedam TURBOSPRĘŻARKA 038253019N w idealnym stanie
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zmiana softu 1z
tiaktoi, podjedz do mnie:P
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
zmiana softu 1z
evolution, Jak tylko ogarne to wszystko i odbije sie finansowo nie jest wykluczona wizyta we wrocku;)Tylko odpisz na maila;)
Sprzedam TURBOSPRĘŻARKA 038253019N w idealnym stanie